Latest News

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Τραγικό τέλος για τον 25χρονο που είχε εξαφανιστεί από τον Άλιμο - Βρέθηκε καμένος σε ερημική περιοχή στην Κερατέα

 Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 25χρονου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τον Άλιμο. Ο νεαρός που αγνοείτο από την Κυριακή βρέθηκε καμένος στην περιοχή ...της Κερατέας.

Για την εξαφάνιση του 25χρονου είχε εκδοθεί τη Δευτέρα missing alert μετά από έκκληση των γονιών του.

Όπως μετέδωσε το Mega ο νεαρός βρέθηκε καμένος στην ευρύτερη περιοχή του Μαρκόπουλου την Τρίτη.

Πάντως η πρώτη εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι ο θάνατός του 25χρονου δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. 

Θρίλερ για γερά νεύρα

Ο 25χρονος την Κυριακή πήρε το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν καινούργιο και εξαφανίστηκε. Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα πως τα ίχνη του χάθηκαν και έκτοτε ξεκίνησαν οι αναζητήσεις. Κάποια στιγμή στις 14:30 την Κυριακής, εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού του στην ευρύτερη περιοχή του Μαρκοπούλου.

Μετά την ανακοίνωση του missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, υπήρξαν ομάδες αναζήτησης από τον Δήμο Μακροπόυλου, από την Πολιτική Προστασία, τον δήμο Σαρωνικού αλλά και από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

Το στίγμα του εντοπίστηκε κάπου στο δάσος του Κουβαρά και έτσι οι Αρχές το μεσημέρι της Κυριακής κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο σε ένα ξέφωτο του βουνού, που από την πίσω πλευρά βρίσκεται η περιοχή της Κακής Θάλασσας στην Κερατέα.

Επίσης εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του κλειδωμένο και η έρευνα επεκτάθηκε. Έτσι το απόγευμα της Τρίτης ο 25χρονος βρέθηκε νεκρός και σύμφωνα με πληροφορίες απανθρακωμένος από τη μέση και κάτω.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

«Η αναζήτηση του Θ.Κ, 25 ετών, έληξε σήμερα με τραγικό τρόπο. Η σορός του βρέθηκε στην περιοχή του Κουβαρά στην Αττική. Οι συνθήκες θανάτου διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Εκφράζουμε τη λύπη μας για τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί».

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαρκοπούλου:

«Δυστυχώς και με μεγάλη μας λύπη, ανακοινώνουμε ότι η πολύωρη και δύσκολη έρευνα από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαρκοπούλου και κλιμακίου από την εθελοντική διασωστική ομάδα ΕΠΟΜΕΑ Μαρκοπούλου – Κουβαρά είχε τραγική κατάληξη με την ανεύρεση νεκρού του αγνοούμενου σε δύσβατη περιοχή στο σημείο Κεραίες Κερατέας, 2 περίπου χλμ μακριά από το όχημα του θανόντος. Έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος διενεργούνται από Τ. Ασφαλείας Κερατέας και Σαρωνικού».