Latest News

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

«Βόμβα» στο τένις: Αποσύρεται μετά το US Open η Σερένα Γουίλιαμς [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Μετά από μία τεράστια καριέρα στο τένις, η Σερένα Γουίλιαμς ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μετά το... US Open.

Η 41χρονη Αμερικανίδα έκανε την αποκάλυψη, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό Vogue, λέγοντας πως ήρθε η ώρα να προχωρήσει σε μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, με σκοπό να επικεντρωθεί στην ίδια και στην οικογένειά της.

Η Σερένα Γουίλιαμς θεωρείται η κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών, καθώς είναι η μοναδική στην Open Era με 23 Grand Slam τίτλους (Επτά Australian Open, 3 Roland Garros, 7 Wimbledon, 6 US Open).

Το US Open, που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες, θα είναι η τελευταία ευκαιρία της 41χρονης να φτάσει τους major τίτλους καριέρας, όσους έχει η θρυλική Μάργκαρετ Κορτ.

«Έρχεται μια στιγμή στη ζωή που πρέπει να αποφασίσουμε να κινηθούμε προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Εκείνη η στιγμή είναι πάντα δύσκολη όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ. Θεέ μου, μου αρέσει το τένις. Τώρα όμως, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Πρέπει να επικεντρωθώ στο να γίνω μαμά, στους πνευματικούς μου στόχους και τελικά να ανακαλύψω μια διαφορετική, αλλά απλά συναρπαστική Σερένα. Θα απολαύσω αυτές τις επόμενες εβδομάδες», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.