Latest News

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Τζάστιν Μπίμπερ – Χέιλι Μπάλντουιν: Ποζάρουν στον φακό πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

 Τον έρωτά τους στο Instagram θέλησαν να δείξουν ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπάλντουιν μέσω μιας τρυφερής φωτογραφίας τους ...στο Instagram.

To ζευγάρι που επικοινωνεί συχνά με τους διαδικτυακούς του φίλους ανέβασε στα social media μια φωτογραφία όπου οι δύο τους ποζάρουν χαμογελαστοί στο κρεβάτι τους. 

«Καλημέρα από την οικογένεια Μπίμπερ», γράφει στο μήνυμά του ο τραγουδιστής που έχει στην αγκαλιά του εκτός από τη γυναίκα του και το σκυλάκι τους.

Πάντως, ο Τζάστιν Μπίμπερ φαίνεται να έχει συνέλθει από την ασθένεια που πριν από λίγους μήνες του είχε παραλύσει το πρόσωπο.

Ο γάμος τους

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 μετά από μόλις 12 εβδομάδες σχέσης. Οι δυο τους είχαν αποκαλύψει σε συνέντευξή τους στη Vogue πως μέχρι να παντρευτούν απείχαν από το σεξ.

Μια απόφαση που όπως είχε αποκαλύψει ο Τζάστιν Μπίμπερ πήρε λόγω των θρησκευτικών “πιστεύω” του.

«Ο Θεός δεν μας ζητάει να μην κάνουμε σεξ για εκείνον, επειδή θέλει κανόνες και τέτοια. Το κάνει για να σε προστατέψει από τον πόνο και το να πληγωθείς. Πιστεύω πως το σεξ μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο. Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σεξ επειδή δεν νιώθουν αρκετά καλοί, επειδή δεν έχουν αυτοεκτίμηση. Και οι άντρες, και οι γυναίκες το κάνουν. Ήθελα να αφιερώσω ξανά τον εαυτό μου στο Θεό με τέτοιον τρόπο επειδή πραγματικά ένιωσαν πως θα ήταν καλύτερο για την ψυχή μου. Πιστεύω πως ο Θεός με ευλόγησε με την Χέιλι ως αποτέλεσμα. Υπάρχουν θετικά, ανταμείβεσαι για την καλή συμπεριφορά», είχε πει μεταξύ άλλων.