Latest News

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Η Τζέιν Φόντα «δεν είναι περήφανη» για τα λίφτινγκ και εξηγεί γιατί σταμάτησε

 Η Τζέιν Φόντα μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, δήλωσε ότι δεν νιώθει περήφανη και εξήγησε γιατί αποφάσισε ...να σταματήσει.

«Είμαι σχεδόν 85 ετών, αλλά δεν φαίνομαι τόσο μεγάλη», δήλωσε στη Vogue, μιλώντας σε αφιέρωμα για την καμπάνια Move της H&M.

«Οπότε το να κάνω τους νέους ανθρώπους να σταματήσουν να φοβούνται ότι θα γεράσουν, να τους βοηθήσω να συνειδητοποιήσουν ότι απλώς επειδή είσαι σε μια συγκεκριμένη ηλικία δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις τη ζωή, τη διασκέδαση, το να έχεις σύντροφο, να κάνεις νέους φίλους ή ό,τι άλλο θέλεις», είπε.

Facebook witterΗ Τζέιν Φόντα «δεν είναι περήφανη» για τα λίφτινγκ και εξηγεί γιατί σταμάτησε
 Φωτογραφία του Arthur Elgort για την Vogue, Δεκέμβριος 1979

Όπως εξήγησε, δεν διστάζει να αποκαλύψει την ηλικία της όταν τη ρωτούν, ωστόσο, έχει επίγνωση πως η νεανική όψη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην οικονομική της άνεση.

«Ναι, Φόντα. Έχεις λεφτά. Μπορείς να πληρώσεις γυμναστή. Μπορείς να πληρώσεις πλαστική χειρουργική. Μπορείς να πληρώσεις περιποίηση προσώπου. Μπορείς να αντέξεις οικονομικά τα πράγματα που σε βοηθούν να συνεχίσεις να φαίνεσαι νέα. Αυτό είναι αλήθεια. Τα χρήματα βοηθούν. Τα καλά γονίδια και πολλά χρήματα, όπως είπε κάποιος κάποτε», σημείωσε.

FacebookTwitterΗ Τζέιν Φόντα «δεν είναι περήφανη» για τα λίφτινγκ και εξηγεί γιατί σταμάτησε
 Φωτογραφία του Arthur Elgort για την Vogue, Δεκέμβριος 1979

Μιλώντας για τις πλαστικές επεμβάσεις, η Τζέιν Φόντα είπε: «Αλλά καθώς το λέω αυτό, σκέφτομαι ότι όλοι γνωρίζουμε πολλές γυναίκες που είναι πλούσιες και έχουν κάνει όλων των ειδών τα λίφτινγκ και δείχνουν απαίσιες. Έκανα λίφτινγκ προσώπου και σταμάτησα γιατί δεν θέλω να δείχνω παραμορφωμένη. Δεν είμαι περήφανη για το γεγονός ότι έκανα ένα».

«Τώρα, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το ξανακάνω, αν θα το έκανα. Αλλά το έκανα. Το παραδέχομαι και μετά λέω, εντάξει, μπορεί να εθιστείς. Μην συνεχίσεις να κάνεις. Πολλές γυναίκες, δεν ξέρω, είναι εθισμένες σε αυτό», πρόσθεσε.

Facebook witterΗ Τζέιν Φόντα «δεν είναι περήφανη» για τα λίφτινγκ και εξηγεί γιατί σταμάτησε
 Φωτ: EPA/ETIENNE LAURENT

Όσο για τα μυστικά ομορφιάς της, εξήγησε πως δεν κάνει πολλές περιποιήσεις προσώπου, ούτε δεν ξοδεύω πολλά χρήματα σε κρέμες προσώπου, «αλλά μένω ενυδατωμένη, κοιμάμαι, κινούμαι, μένω μακριά από τον ήλιο και έχω καλούς φίλους που με κάνουν να γελάω. Το γέλιο είναι επίσης ένα καλό πράγμα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζέιν Φόντα μιλάει ανοιχτά για την ηλικία και το γήρας, αφού τον περασμένο Απρίλιο είχε πει στο CBS Sunday Morning, «Έχω σούπερ επίγνωση ότι είμαι πιο κοντά στο θάνατο. Και δεν με ενοχλεί και τόσο. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι το σώμα μου, βασικά, δεν είναι δικό μου! Τα γόνατά μου δεν είναι δικά μου, οι γοφοί μου δεν είναι δικοί μου, οι ώμοι μου δεν είναι δικοί μου. Βλέπεις κάποιον που είναι εγώ από εδώ και πάνω».