Latest News

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Φινλανδία: Η Σάνα Μαρίν λικνίζεται σε ξέφρενο πάρτι – Σκληρή κριτική για την εμφάνισή της [ΒΙΝΤΕΟ]

 Στο επίκεντρο της δημοσιότητας, δεχόμενη όμως αυτήν την φορά και σφοδρή κριτική, βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η πρωθυπουργός της Φινλανδίας... Σάνα Μαρίν.

Συγκεκριμένα, λίγες μόλις ημέρες μετά τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε για την παρουσία της σε ροκ φεστιβάλ στο Ελσίνκι, η νεαρή πολιτική διακρίνεται σε βίντεο να χορεύει και να λικνίζεται με εύθυμη διάθεση μαζί με την παρέα της, σε πάρτι που έχουν στήσει σε κάποιο σπίτι.

Δείτε το βίντεο με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας:

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Φινλανδίας, στο πάρτι όπου συμμετείχε η Σάνα Μάριν ήταν μαζί της η διάσημη Φινλανδή τραγουδίστρια και στιχουργός, Άλμαη αδερφή της Άνα, ο φωτογράφος και influencer Γιανίτα Άουτιο, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Τίνι Βίκστρεμ, η μουσικός Ιλόνα Ιλικόρπι, η ραδιοφωνική παραγωγός Καρολίνα Τουόμινεν, η στιλίστρια Βέσα Σίλβερ και ο βουλευτής Ιλμάρι Νούρμινεν.

Ένας από τους διάσημους αθλητικούς δημοσιογράφους της χώρας ο Αλέκσι Βαλαβουόρι έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter:

«Αυτή είναι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν. Ορισμένοι λένε ότι είναι κουλ… ίσως μεταξύ άλλων εφήβων. Ωστόσο, είναι μια υπεύθυνη ηγέτιδα σε μια χώρα σε κρίση; Είναι μακράν η πιο ανίκανη πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ. Δεν ξέρει τίποτε. Σε παρακαλώ πάρε το δερμάτινο σακάκι σου και παραιτήσου».

Ωστόσο, δεν ήταν όλα τα σχόλια αρνητικά με άλλους χρήστες να υποστηρίζουν πως «όταν δουλεύεις σκληρά σαν τη Σάνα Μάριν, τότε μπορείς να κάνεις και… σκληρά πάρτι».