Latest News

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

«Αγάπη άνευ όρων»: Μένει σε ένα βαν μαζί με τον πρώην σύζυγο – Τον τωρινό φίλο και τα τρία παιδιά της [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια οικογένεια που καταγράφει καθημερινά την ζωή της, έχει γίνει viral στο TikTok, αφού δεν ακολουθεί τα παραδοσιακά πρότυπα, αλλά αποτελείται από την μητέρα, τον πρώην σύζυγο της, τον τωρινό φίλο της και τα τρία... παιδιά της.

Σύμφωνα με την nypost.com, η 34χρονη Nadine από την Γερμανία μένει για έξι χρόνια σε ένα βαν μαζί με τον πρώην σύζυγό της Sacha, τον νυν σύντροφό της Alex και τρία παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί τους.

Συγκεκριμένα, ο Sacha είναι ο πατέρας των δύο μεγαλύτερων και ο Alex πατέρας του μικρότερου, ενώ και οι δύο βοηθούν κανονικά στην ανατροφή των παιδιών, χωρίς κάποιου είδους διαχωρισμούς.

«Είμαστε όλοι καλοί φίλοι, κάτι που αποδείχθηκε πολύ καλό και για τα τρία παιδιά μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η Nadine και προσθέτει ότι «δεν είναι αδύνατο να έρθουμε και να δείξουμε στα παιδιά μας πόσο καλοί είναι οι άνθρωποι, όταν μπορούν να συνεργαστούν αν το θέλουν».

Όπως αναφέρει μένουν όλοι μαζί και τώρα βρίσκονται σε διακοπές στην Ισπανία. Μάλιστα, δεν στέλνει τα παιδιά της σχολείο, αλλά τους κάνει μαθήματα κατ’οίκον, ενώ ξεκαθαρίζει ότι αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια για την οικογένεια της.

Κάτω από τις αναρτήσεις της, διεξάγεται «πόλεμος» στα σχόλια, με ορισμένους χρήστες να αναφέρουν ότι πρόκειται για μια «αρρωστημένη οικογένεια» και «ψεύτικη σχέση», ενώ άλλοι φαίνονται υποστηρικτικοί.

«Πρόκειται για ανθρώπους που αγαπούν άνευ όρων», σχολίασε ένα άτομο και ένα άλλο πρόσθεσε ότι «αυτό είναι καταπληκτικό. Είστε τόσο γεμάτοι αγάπη».