Latest News

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Μεσσήνη: Στη φυλακή ο 50χρονος που έριξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του

 Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στη 49χρονη πρώην σύζυγό του ...στη Μεσσήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για τον κατηγορούμενο απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση πάρθηκε με τη σύμφωνα γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Στο μεταξύ, η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση παραμένει για νοσηλεία στην οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Η κατάσταση στο μάτι της παρουσιάζει μικρά σημάδια βελτίωσης, ωστόσο εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται κρίσιμη απ’ τους θεράποντες ιατρούς και συνεχίζει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση του σοβαρού εγκαύματος στο δεξί της μάτι.

Το χρονικό της επίθεσης

Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στην Ανάληψη του δήμου Μεσσήνης.

Περί τις 4:00 η γυναίκα έφτασε στη δουλειά της, ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, και την ώρα που επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα πετάχτηκε μπροστά της ο 50χρονος.

Ο άνδρας είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ώστε να μην τον αναγνωρίσει. Όπως προκύπτει, την παραφύλαγε στο σκοτάδι και της επιτέθηκε με την πρώτη ευκαιρία.

Αρχικά επιχείρησε να την ακινητοποιήσει με ένα πανί εμποτισμένο με το καυστικό υγρό και στη συνέχεια έριξε στο πρόσωπό της το περιεχόμενο της φιάλης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, ενώ η γυναίκα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου παραμένει νοσηλευόμενη με σοβαρό έγκαυμα στο ένα μάτι. 

Ο 50χρονος συνελήφθη από την αστυνομία για την επίθεση, όταν πήγε στο νοσοκομείο να δει το θύμα. Εκεί τον εντόπισε η αστυνομία και τον προσήγαγε.