Latest News

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Της… κακομοίρας - Οργή από Αντωνά και Σοϊλέδη κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 Της… κακομοίρας μετά τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στην... «Espresso» του Σαββατοκύριακου.

Οσα είπε ο make up artist για τη σύντροφο του Αρη ΣοϊλέδηΜαρία Αντωνά, προκάλεσαν όχι μόνο την αντίδραση της ραδιοφωνικής παραγωγού, αλλά και του Σοϊλέδη, που με δύο emojis στο Instagram -εμετού και αναγούλας- έδειξε την ενόχλησή του για όσα ξεστόμισε ο πρώην συμπαίκτης του στο «Survivor»!

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, στην περιβόητη συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Αντωνά, λέγοντας χαρακτηριστικά:

6190009

«Η συγκεκριμένη κοπέλα μού είχε στείλει δεκάδες μηνύματα πριν μπω στο παιχνίδι εξυψώνοντάς με, λέγοντάς μου πως με γούσταραν εκείνη κι ο Αρης.

Προφανώς το έκανε στρατηγικά με όλους τους παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι, αλλά και μετά, για να στηρίζουν τον αρραβωνιαστικό της στις συνεντεύξεις τους. Είναι μια κοπέλα με στρατηγική. Οταν βγήκα της τηλεφώνησα και της εξήγησα πως ήταν χιουμοριστικά αυτά που έλεγα για τη Σοφιάννα, όχι για να της κάνω κακό.

Εκείνη τότε μου είπε “ωραία, μόλις βγεις στις εκπομπές και πεις πως έκανες χιούμορ, θα βγω κι εγώ και θα αναθεωρήσω δημοσίως”. Διότι είχε μιλήσει πολύ άσχημα για εμένα. Εγώ έκανα αυτό που της υποσχέθηκα, αλλά εκείνη δεν τήρησε τον λόγο της. Στον τελικό με έσπρωξε, περνώντας από δίπλα μου, όταν βγήκε νικητής ο Στάθης. Με νευρίασε αυτό και δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά μαζί της. Μου είναι αδιάφορη, ούτε καν τη βλέπω»!

Η απάντηση της Αντωνά

Διαβάζοντας τη συνέντευξη η Αντωνά και αφού την είχαν… μπριζώσει φίλοι και ακόλουθοι, δεν άργησε να δώσει την οργισμένη απάντησή της μέσα από stories στο Instagram, «κατακεραυνώνοντας» τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

«Εμείς είμαστε εδώ και κάνουμε διακοπές, άλλοι όμως δεν χάνουν τον χρόνο τους και μιλούν για εμάς. Αναφέρονται πάλι λοιπόν σε καταστάσεις και σε πράγματα -τα οποία μπορεί να έχουν συμβεί, μπορεί και όχι- μόνο και μόνο για να έχουν ακόμη μία φορά την ευκαιρία και το βήμα να ασχοληθούν μαζί τους τα sites, τα blogs, αλλά και ο κόσμος» ανέφερε, για να συνεχίσει: «Επειδή πραγματικά μου έχετε στείλει πάρα, μα πάρα πολλά μηνύματα, θα ήθελα να τοποθετηθώ. Ανθρωποι οι οποίοι υπήρξαν μέσα σε παιχνίδι ριάλιτι, είχαν λόγο και υπόσταση, και μάλιστα έχουν πληρωθεί και για αυτό, διαψεύδουν λοιπόν τον ίδιο τους τον εαυτό τόσο απλά, ενώ επέμεναν, έβγαιναν μετά σε εκπομπές και ισχυρίζονταν πράγματα τα οποία έθιγαν οικογένειες, σπίτια, ανθρώπους, γυναίκες, άντρες, πόσα άτομα μαζί.

Εχουν εθιστεί τόσο πολύ με το κομμάτι της δημοσιότητας, που για μια ακόμα φορά αναφέρουν το όνομά μου, και μάλιστα με πάρα πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς, και μάλιστα με το γεγονός ότι χειροδίκησα κιόλας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος για προσωπικότητες και τέτοιους ανθρώπους, που πραγματικά είναι μόνο για λύπηση. Μόνο αηδία μού προκαλούν. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει ένα τέλος, γιατί ειλικρινά είναι μέχρι να πάρω κι άλλες ανάποδες και να αρχίσω να δημοσιεύω διαλόγους, μηνύματα, τηλέφωνα και πράγματα τα οποία μου έχουν πει, αλλά τόσο καιρό κρατάω τόσο χαμηλό προφίλ γιατί έχω μάθει να σέβομαι στη ζωή μου. Οσοι δεν μπορείτε να σεβαστείτε ούτε τον εαυτό σας μη μιλάτε για εμάς. Ειλικρινά ως εδώ, μέχρι εδώ! Εχω κάνει πάρα πολλή υπομονή, έχω διαχειριστεί μια κατάσταση δύσκολη με τον καλύτερο τρόπο, αλλά εδώ θα μπει μια τελεία. Μετά από αυτά θα μιλήσουν άλλοι και όχι εγώ»!

Υστερα από αυτό δεν ήθελε και πολύ ο make up artist να ανταπαντήσει, χαρακτηρίζοντας, μεταξύ άλλων, την Αντωνά «αμόρφωτο, κακομαθημένο, θρασύτατο κοριτσάκι».