Latest News

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται η νεαρή που μαχαίρωσε την 27χρονη

 Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε από τον ανακριτή η 25χρονη η οποία επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε χθες βράδυ μια 27χρονη γυναίκα στην... Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Στην 25χρονη η οποία φέρεται να προέβη στη συγκεκριμένη πράξη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας,  απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας, η 25χρονη ακολούθησε την 27χρονη η οποία κατευθυνόταν πεζή στο σπίτι της και με χρήση αιχμηρού αντικειμένου την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο.

Η παθούσα κατέφυγε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της που βρισκόταν σε παράπλευρη οδό, ενώ η δράστιδα εντοπίστηκε στο σημείο από τους προστρέξαντες αστυνομικούς, στους οποίους και ομολόγησε την πράξη της.

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Μόνο να τη φοβερίσω γιατί θέλει να μου πάρει τον άνδρα και τα παιδιά» φέρεται να είπε η κατηγορούμενη ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Σε δηλώσεις του έξω από το δικαστικό μέγαρο ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Θανάσης Χατζάκος, είπε ότι η εντολέας του προέβη στην πράξη αυτή γιατί δεν ήθελε να χάσει εκτός από τον άνδρα της και τα παιδιά της.

Η παθούσα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο.