Latest News

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Survivor: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής - Τι θα κάνει το έπαθλο των 100.000 ευρώ

Τον μεγάλο τελικό του Survivor παρακολούθησαν χθες τηλεθεατές με τον Άρη Σοϊλέδη και τον Στάθη Σχίζα να διεκδικούν τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού ώστε να κατακτήσουν το πολυπόθητο έπαθλο των...

100.000 ευρώ.

Από τη λαμπερή βραδιά δεν έλειψε τίποτα, με τους περισσότερους παίκτες που συμμετείχαν στο ριάλιτι επιβίωσης να δίνουν το δυναμικό «παρών», με πολλά βίντεο να κάνουν μια ανασκόπηση όλων αυτών των μηνών στον Άγιο Δομίνικο, με τραγούδι, χορό, ακόμα και καυτά φιλιά στους φιναλίστ από τις συντρόφους τους, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Μαρία Αντωνά.

«Θυμάμαι πως ήμασταν για 20 μέρες σερί χωρίς ίχνος φαγητού. Και κάθομαι τώρα και σκέφτομαι πως 20 λεπτά κάθομαι χωρίς φαγητό στην πραγματική μου ζωή και με πιάνει τρέλα! 20 μέρες συνεχόμενες χωρίς φαγητό; Πηγαίναμε όμως και αγωνιζόμασταν, παλεύαμε για να νικήσουμε τα έπαθλα και στο τέλος τα καταφέραμε. Από και ύστερα πιστεύω πως ξεπέρασα τον εαυτό μου» εξομολογήθηκε ο Στάθης Σχίζας μιλώντας για το τι θα του μείνει έντονα χαραγμένο από το Survivor με τον Άρη Σοϊλέδη να προσθέτει με τη σειρά του:

«Η στιγμή που θυμάμαι πολύ έντονα ήταν εκείνη του τραυματισμού μου. Όλα αυτά τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο δεν είχα τραυματιστεί τόσο σοβαρά, είχα μόνο μικροτραυματισμούς. Εκείνη τη στιγμή που χτύπησα, κατάλαβα ότι έχω πάθει κάτι σοβαρό και φοβήθηκα μην μου στερήσει ο τραυματισμός τη συνέχεια στο παιχνίδι».

Η ανακοίνωση του νικητή

Μετά από συζητήσεις, μουσική και χορό, ήρθε η μεγάλη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός έπρεπε να ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που κατόρθωσε να φτάσει στην κορυφή του ριάλιτι επιβίωσης και να κατακτήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, λοιπόν, ο Στάθης Σχίζας ο οποίος λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος προχώρησε σε μια απρόσμενη αποκάλυψη αναφορικά με τον τρόπο που σκοπεύει να διαχειριστεί το έπαθλο του Survivor.

«Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη του κόσμου πραγματικά και θέλω να πω κάτι το οποίο δεν το είχα αποκαλύψει τόσο καιρό για την περίπτωση που κατακτούσα το έπαθλο. Από τη στιγμή που το κατέκτησα, πολύ μεγάλο ποσό από τα χρήματα που πήρα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο! Θέλω να πω και κάτι άλλο… Ότι είναι νικητής και ο Άρης, ο οποίος αξίζει και αυτός ένα τεράστιο συγχαρητήρια για όλα αυτά που τραβήξαμε μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

00:00
-10:02