Latest News

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Ομολογία Μώραλη: ''Το παιχνίδι με την COSCO είναι στημένο'' - Γιατί ο Δήμαρχος δεν παραιτείται από το ΔΣ της ΟΛΠ

 
Σε μια απίστευτη ομολογία προχώρησε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου... της πόλης. 

''Το παιχνίδι με το ΟΛΠ είναι στημένο. Εδώ και 5 με 6 χρόνια πηγαίνουμε στις συνεδριάσεις της ΕΣΑΛ και να καταθέτουμε τις προτάσεις του Δήμου,  αλλά μας γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Έστειλα εγγράφως τις θέσεις  μας, αλλά δεν πήγα στη συνεδρίαση γιατί δεν θέλω να συμμετέχω στο στημένο παιχνίδι...'' υποστήριξε ο Δήμαρχος Πειραιά και έμμισθος μέλος του ΔΣ. της ΟΛΠ ΑΕ όταν κλήθηκε να εξηγήσει γιατί απουσίαζε από την τελευταία συνεδρίαση της ΕΣΑΛ για το  Master Plan της COSCO.

Η δήλωση Μώραλη περί στημένου παιχνιδιού προκαλεί εύλογα το ερώτημα γιατί τότε ο Δήμαρχος συνεχίζει να παραμένει στο Δ.Σ. της ΟΛΠ ΑΕ και δεν παραιτείται από την έμμισθη θέση του, αφού  όπως τουλάχιστον παραδέχεται ο ίδιος, ο ρόλος του είναι καθαρά διακοσμητικός και δεν προσφέρει τίποτα στο Δήμο Πειραιά και μάλιστα κρίνει πως δεν χρειάζεται καν να παραστεί και να το καταγγείλλει στην συνεδρίαση της ΕΣΑΛ...