Latest News

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Posidonia Running Event στις «Ημέρες Θάλασσας 2022»-Τρέχουν, αλλά σε λάθος κατεύθυνση στο Δήμο Πειραιά

 
Όταν ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης έλεγε προεκλογικά ότι θα επιστρέψουν τα Ποσειδώνια στον Πειραιά, κανείς δεν φαντάζονταν πως μπορεί να εννοούσε ως... αθλητικό δρώμενο και όχι ως έκθεση.

Κι όμως έχουν περάσει οκτώ χρόνια και η διεθνής ναυτιλιακή έκθεση συνεχίζει να παραμένει στα Σπάτα και μάλιστα χωρίς να υπάρχει καμία προοπτική να επιστρέψει ξανά στο λιμάνι του Πειραιά.

Η προεκλογική υπόσχεση Μώραλη από το 2014 δεν υλοποιήθηκε τουλάχιστον έως τώρα και απλά διοργανώνεται ένα αθλητικό δρώμενο στο πλαίσιο των ''Ημερών Θάλασσας'' στην πόλη με το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. 


Posidonia Running Event  στις «Ημέρες Θάλασσας 2022»


 

Το Posidonia Running Event επανέρχεται, λέει σε πανηγυρικό τόνο, το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Πειραιά.

 

Η 3η διοργάνωση του Posidonia Running Event θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022,  στις 9:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, τονίζοντας τη σημασία του Πειραιά για την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα 5 χλμ. και διεξάγεται στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης «Posidonia 2022: The International Shipping Exhibition».

 

Το Posidonia Running Event 2022, εντάσσεται  στο πλαίσιο του εορτασμού των Ημερών Θάλασσας 2022.

 

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά και άλλους φορείς.


-σ.σ. Αυτό μπορεί να μην είναι κακό, αλλά να διευκρινίζεται το αυτονήτο ότι άλλο αθλητικό δρώμενο και άλλο ναυτιλιακή έκθεση, γιατί φαίνεται πως τρέχουν αλλά σε λάθος κατεύθυνση στο Δήμο Πειραιά...