Latest News

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Τελικά, τα ''Ποσειδώνια'' μεγάλωσαν ή μίκρυνε ο Πειραιάς; - Από οικοδεσπότης, εκθεσιακός μετανάστης στα Σπάτα

 
Μόνο πίκρα προκαλεί στους Πειραιώτες 
ότι η πόλη φαίνεται να χάνει, οριστικά, τη μεγαλύτερη  διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια» που ''μετανάστευσαν'' πριν 18 χρόνια και πραγματοποιούνται τώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo κοντά στο αεροδόμιο...

των Σπάτων. 

Μετά από 8 χρόνια θητείας της δημοτικής αρχής Μώραλη, δεν έχει καταφέρει να υλοποιήσει την προεκλογική της υπόσχεση για επιστροφή των ''Ποσειδωνίων'' στην πόλη με το μεγαλύτερο λιμάνι και, μάλιστα, δεν διαφαίνεται καμία προοπτική για συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον. 

Κάποιοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα με το αστείο επιχείρημα πως τα Ποσειδώνια γιγαντώθηκαν και δεν χωράνε πια στον Δήμο Πειραιά, ο οποίος, προφανώς, φαίνεται πως μίκρυνε όλα αυτά τα χρόνια. 

Έτσι, αντί να γίνει ξανά ο ''οικοδεσπότης -πρωταγωνιστής'' της μεγαλύτερης ναυτιλιακής έκθεσης με τα τεραστια οφέλη της για την τοπική οικονομία,  ο Δήμος Πειραιά δεν κρύβει την χαρά του που ως εκθεσιακός μετανάστης -κομπάρσος,  συμμετέχει συμβολικά με περίπτερο στα Ποσειδώνια με τον δήμαρχο να κάνει λόγο για ''πόλη της ναυτοσύνης'' από ...τα Σπάτα.