Latest News

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Survivor-spoiler: Η οικειοθελής αποχώρηση, οι αλλαγές των ομάδων, η έξαλλη Βρισηίδα και οι νικητές του επάθλου

 Το Survivor απόψε επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με νέο επεισόδιο. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχωρεί οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο και το... ριάλιτι επιβίωσης.

Η απόφασή της φέρνει τα πάνω κάτω και στις δύο ομάδες. «Καλωσορίζω τη μπλε και την κόκκινη ομάδα στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Είχαμε μία τελευταία εξέλιξη για την οποία θα πρέπει να σας ενημερώσω. Η σκακιέρα του Survivor αυτή τη στιγμή αλλάζει με δραστικό τρόπο», ακούγεται στο τρέιλερ να λέει ο Γιώργος Λιανός.

Οι παίκτες μένουν άφωνοι από την ανακοίνωση, ενώ δεν κρύβουν και τη συγκίνηση για την απόφαση της συμπαίκτριάς τους να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης. Στο Survivor διαμορφώνονται δύο νέες ομάδες και τη νίκη φέρνουν απόψε οι μπλε.

Έτσι, οι ομάδες θα ανασυνταχθούν με νέα σύνθεση την οποία θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός. Οι ομάδες θα είναι οι εξής:

ΚΟΚΚΙΝΗ: Τάκης Καραγκούνιας, Γιώργος Ταλάντσεβ, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, Σπύρος Μαρτίκας, Στάθης Σχίζας, Στέλλα Ανδρεάδου.

ΜΠΛΕ: Άρης Σοϊλέδης, Νίκος Γιάννης, Βρισηίδα Ανδριώτου, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Από την άλλη μεριά ενδιαφέρον έχει το ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου. Τι λένε οι δυο τους σε όλα όσα λέγονται για τη σχέση τους;

Στο στρατόπεδο του Άρη Σοϊλέδη και του Τάκη Καραγκούνια η κατάσταση δεν λέει να φτιάξει…

O Γιώργος Λιανός τους ανακοινώνει στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ότι οι ομάδες αλλάζουν, με τον Μαρτίκα να περνά στην κόκκινη ομάδα, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να είναι αντίπαλοι για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι δυο τους φυσικά δεν έδειχναν να τους αρέσει αυτή η εξέλιξη, με τη Βρισηίδα να «ξεσπά» μπροστά σε όλους για αυτή την απόφαση. «Είναι άδικο, σε έναν άνθρωπο βρήκα κι εγώ ασφάλεια και μου τον παίρνετε. Άλλους τους καλύπτετε κι εμάς μας κάνετε αυτά τα πράγματα, είναι απαράδεκτο», άρχισε να ουρλιάζει, με αποτέλεσμα να σηκωθεί και να φύγει, απειλώντας με αποχώρηση.

Ο Μαρτίκας, κάπου εκεί, έτρεξε προς το πλευρό της να την καθησυχάσει. «Αντίπαλοι θα είμαστε μόνο στο αγώνισμα, στην παραλία δεν πρέπει να ανησυχείς, θα σε προσέχω όπως και τώρα», της είπε, με τη Βρισηίδα σιγά σιγά να ηρεμεί και να επιστρέφει, για να αναχωρήσουν μετά όλοι μαζί με προορισμό την παραλία.

Στο νέο επεισόδιο θα μας παρουσιάσει ένα αγώνισμα με έπαθλο φαγητού, μιας και χθες (14/5) δεν προβλήθηκε επεισόδιο, άρα δε θα έχουμε κυριακάτικη ασυλία. Ποιος, όμως, θα κερδίσει αυτό το έπαθλο και θα κάνει… σεφτέ.

Σύμφωνα με πρώτες μας πληροφορίες, η μπλε ομάδα λόγω του Άρη Σοϊλέδη έχει προβάδισμα..