Latest News

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Αυτό θα είναι το φινάλε της σειράς

 Spoiler έκανε ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος για τις «Άγριες Μέλισσες», καθώς «πρόδωσε» το τέλος. μιλώντας για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά εποχής ...του ΑΝΤ1.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Mega, “Χαμογέλα και Πάλι” και μίλησε για τις “Άγριες Μέλισσες”, τη σειρά μέσα από την οποία τον γνώρισε και τον αγάπησε η Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο φινάλε.

Δεν είναι το αγαπημένο μου να δίνω συνεντεύξεις. Μου αρέσει να μιλάω μέσα από τη δουλειά μου”, είπε και στη συνέχεια μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες» που φέτος ρίχνουν αυλαία, έπειτα από τρεις επιτυχημένες σεζόν.

Φέτος ολοκληρώνεται η σειρά. Είχαμε οδηγηθεί να κάνουμε μια τρίτη σεζόν γιατί υπήρχε λόγος. Είχαμε πει ότι θα είναι και η τελευταία… Τρία χρόνια με αυτούς τους ανθρώπους είμαστε σαν οικογένεια. Τους βλέπεις περισσότερο από την ίδια σου την οικογένεια. Σε βλέπουν κάθε μέρα χαρούμενο, στεναχωρημένο, ενθουσιασμένο, στις καλές σου, στις κακές σου. Και μ’ αυτούς τους ανθρώπους έχεις μοιραστεί την καθημερινότητά σου. Όλοι βγάζουν κινητά και κάνουν backstage…  Χθες μου έλεγε η Δανάη η Μιχαλάκη ότι θα κλαίει στην τελευταία σκηνή που θα έχουμε μαζί από τη συγκίνηση”.

Ενώ για το φινάλε της σειράς είπε: “Δεν γνωρίζω το τέλος. Δεν ξέρω πώς θα κλείσουν οι Άγριες Μέλισσες. Προσπαθούσα χθες να μιλήσω με τη Μελίνα Τσαμπάνη -τη σεναριογράφο- αλλά δεν μου είπε. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι θα υπάρχει μια δικαίωση. Δεν έχουμε περάσει αυτά τα τρία χρόνια για να πούμε στο τέλος “αα… αυτό ήταν;”.

Για να φθάσει στο σημείο να μου πει ότι είναι ό,τι ωραιότερο έχει γράψει και δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχουμε δει στο φινάλε των άλλων δύο σεζόν και να μας πει “ο Θεός μαζί σας, πώς θα τα γυρίσετε όλα αυτά”… θεωρώ ότι θα είναι κάτι καλό. Είμαστε στην τρέλα. Τα γυρίσματα τελειώνουν τέλος Ιουνίου… Είμαστε όλοι με πεντάωρα ύπνου. Θα γίνω πατέρας, μόνο αυτό ξέρω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα γίνουν γάμοι ή γάμος”.