Latest News

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Ρέμπελ Γουίλσον: «Συμπρωταγωνιστής μου με παρενόχλησε σεξουαλικά –Ήταν αηδιαστικό»

 Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έχει πέσει η Ρέμπελ Γουίλσον...όπως αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της στο People.

Όπως αναφέρει, η ηθοποιός το περιστατικό σημειώθηκε πριν από το κίνημα #MeToo και τις αποκαλύψεις άλλων πρωταγωνιστριών.

«Με κάλεσε σε ένα δωμάτιο και κατέβασε το παντελόνι του», είπε για συμπρωταγωνιστή της. Στη συνέχεια είπε ότι της ζήτησε να προχωρήσουν σε σεξουαλική πράξη μπροστά στους φίλους του. «Ήταν απαίσιο και αηδιαστικό», πρόσθεσε.

Η Ρέμπελ Γουίλσον, της οποίας η τελευταία ταινία, Senior Year, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στο Netflix, είπε ότι ο ηθοποιός, τον οποίο δεν κατονόμασε, προσπάθησε στη συνέχεια να καταστρέψει την καριέρα της.

«Με την μετέπειτα συμπεριφορά του – όλα αυτά πριν από το #MeToo – προσπάθησε να καταστρέψει εμένα και την καριέρα μου», είπε. «Αν είχε συμβεί μετά το #MeToo, τότε θα μπορούσα απλώς να τους κατακεραυνώσω», τόνισε.

«Σίγουρα στον κύκλο της βιομηχανίας, φρόντισα να μάθουν τι συνέβη», υποστήριξε η ηθοποιός.

Η Ρέμπελ Γουίλσον παραδέχεται ότι σκέφτεται συχνά το συμβάν και αναρωτιέται τι θα έκανε αν γινόταν τώρα. «Γιατί έμεινα σε αυτή την κατάσταση… με αυτόν τον απαίσιο τύπο;» αναφέρει.

«Έπρεπε να είχα φύγει. Δεν άξιζε τον κόπο. Αλλά την ίδια στιγμή, έλεγα, ‘Κάνε το σωστό, γίνε επαγγελματίας και τελείωσε την ταινία’ Τώρα δεν θα το έκανα ποτέ αυτό». Νόμιζα ότι ακόμη και το να παραπονεθώ στο πρακτορείο μου ήταν ένα μεγάλο βήμα. Και να παραπονεθώ στο στούντιο. Έμαθα ότι ήμουν το τέταρτο άτομο που παραπονέθηκε γι’ αυτόν. Χυδαία συμπεριφορά, αλλά πολλές γυναίκες βίωσαν πολύ χειρότερα», τονίζει η Ρέμπελ Γουίλσον.