Latest News

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Κάννες: Γυμνή διαμαρτυρία από ακτιβίστρια υπέρ της Ουκρανίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 Μια ακτιβίστρια που διαμαρτυρήθηκε για τη σεξουαλική βία κατά των γυναικών στην Ουκρανία απομακρύνθηκε άρον άρον από την ασφάλεια απόψε από το κόκκινο χαλί των Καννών για το Three Thousand Years Of Longing του ...Τζορτζ Μίλερ.

Η ακτιβίστρια ήταν γυμνή ενώ είχε ζωγραφίσει στο σώμα της τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας και τις λέξεις «Σταματήστε να μας βιάζετε» στο στήθος και στην κοιλιά της. Είχε γραμμένη τη λέξη «SCUM» στην πλάτη της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχουν αυξανόμενα στοιχεία για εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες, βιασμούς και βασανιστήρια που από τις ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα στο κόκκινο χαλί για τη μεγάλη πρεμιέρα της βραδιάς: το Three Thousand Years Of Longing του Μίλερ, με πρωταγωνιστές τον Idris Elba και την Tilda Swinton. Παρόντες ήταν ο σκηνοθέτης και οι διάσημοι πρωταγωνιστές.

Η γυναίκα έφτασε στο κόκκινο χαλί και στη συνέχεια έβγαλε τα ρούχα της και άρχισε να φωνάζει προτού απομακρυνθεί γρήγορα από την ασφάλεια.

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε εν μέσω πολλών συζητήσεων για τον πόλεμο στην Ουκρανία ενώ στην έναρξη του φεστιβάλ ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι μέσω βίντεο απευθύνθηκε στους καλεσμένους.

Επίσημες ρωσικές αντιπροσωπείες και δημοσιογράφοι από εφημερίδες που υποστηρίζουν τον Πούτιν δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην εκδήλωση, αλλά στο φεστιβάλ έκανε χθες το ντεμπούτο μια ταινία που χρηματοδοτήθηκε από τον Ρώσο ολιγάρχη Ρόμαν Αμπράμοβιτς ο οποίος έχει υποστεί αυστηρές κυρώσεις.