Latest News

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Κυψέλη: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθητές γυμνασίου- Επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

 
Επιστολή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 72ου Γυμνασίου Αθηνών μετά από επίθεση δυο ατόμων με μαχαίρι σε μαθητές... χθες το μεσημέρι.

Στην επιστολή του ο Σύλλογος ζητά την άμεση επέμβαση της αστυνομίας καθώς τα δύο άτομα επιτέθηκαν με μαχαίρια και λήστεψαν δυο μαθητές στην οδό Αμερίου στην Άνω Κυψέλη, πολύ κοντά στο σχολείο.

Στην περιοχή δρουν συμμορίες και τα φαινόμενα βίας είναι σχεδόν καθημερινά με κίνδυνο τη ζωή των μαθητών, όπως επισημαίνεται στην επιστολή ενώ ο Σύλλογος ζητά από το υπουργείο την άμεση αστυνόμευση της περιοχής.

Η μητέρα ενός εκ των μαθητών, κοινοποίησε μέσω Facebook το περιστατικό γράφοντας στον λογαριασμό της σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα πως «Σήμερα (χθες) το μεσημέρι στις 2:15, επιτέθηκαν με μαχαίρι, στον γιο μου 14 χρονών και στον φίλο του, που γυρνούσαν από το 72 γυμνάσιο, στην Άνω Κυψέλη. Δυο άτομα με μαύρες φόρμες και καπέλα και του αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα.

»Γράφω το μήνυμα αυτό για να προσέχουν οι γονείς και τα παιδιά. Επίσης αν κάποιος είδε κάτι, σας παρακαλώ ενημερώστε με».

Κυψέλη: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθητές γυμνασίου- Επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για άμεση αστυνόμευση