Latest News

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Αυτός δεν μπορεί να πείσει ούτε τους δικούς του ...


 Μπάχαλο φαίνεται επικρατεί στον τοπικό συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά, καθώς  ο επικεφαλής δεν μπορεί πείσει ούτε τους δικούς του δημοτικούς συμβούλους για την ακολουθούμενη  τακτική - συμπολίτευσης με τις επιλογές της... δημοτικής αρχής. 
 

Η σύγχυση απόψεων ανάμεσα στα στελέχη, του έτσι κι αλλοίως μικρού συνδυασμού, φάνηκαν κατά την τελευταία τηλε-συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν συζητήθηκε η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Πειραιά.

Το θέμα προκάλεσε διαφωνίες  ανάμεσα στα στελέχη του τοπικού συνυδασμού του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα δύο σύμβουλοί του, οι Δημήτρης Γκερλες και Μαρία Σταθάκη να αποστασιοποιηθουν κατά την ψηφοφορία και να μην ακολουθήσουν την γραμμή του επικεφαλής του συνδυασμού. [Ο τελευταίος ψηφισε υπέρ της τροποποίησης, ενώ οι δύο συμβουλοι είτε προτίμησαν το ''παρών'' είτε καταψήφισαν το θέμα].

Αν σκεφτείς τώρα κανείς ότι συνήθως προηγείται σύσκεψη του συνδυασμού πριν το Δημοτικό Συμβούλιο, τότε φαίνεται πως ο επικεφαλής δεν μπόρεσε να τους πείσει ν' αλλάζουν γνώμη και να ψηφίσουν θετικά την τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος, όπως ήθελε η δημοτική αρχή Πειραιά...

Σε κάθε περίπτωση, πάντως η ''συμπολιτευόμενη'' στάση του επικεφαλής του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ξεκάθαρη  εδώ και καιρό και δεν είναι λίγοι όσοι κάνουν λόγο ως το '' αόρατο αριστερό δεκανίκι'' της δημοτικής αρχής Πειραιά...