Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι δύο καθηγητές φέρονται να παρενοχλούσαν σεξουαλικά εδώ και χρόνια τουλάχιστον 12 μαθήτριες, τόσο λεκτικά με χυδαία σχόλια όσο και με χειρονομίες.
Μάλιστα, από το πρωί της Τετάρτης (9/2), οι μαθητές έχουν προχωρήσει σε συμβολική κατάληψη του χώρου, προκειμένου να υπάρξει κινητοποίηση για την υπόθεση, που, όπως λένε, συμβαίνει εδώ και χρόνια.
Γονείς μαθητριών που βρέθηκαν στο σημείο υποστήριξαν ότι η υπόθεση έχει φτάσει στα χέρια της αστυνομίας έπειτα από καταγγελίες γονέων σύμφωνα με το makthes.gr.
Μαθητές που συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολείο κάνουν λόγο για πολλά περιστατικά παρενόχλησης προς μαθήτριες, με τους ίδιους να υποστηρίζουν ότι έβλεπαν πολλές φορές την απρεπή συμπεριφορά του καθηγητή στις συμμαθήτριες τους.