Latest News

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Σινέντ Ο'Κόνορ: Στο νοσοκομείο μετά το θάνατο του γιου της - «Θα τον ακολουθήσω» έγραφε σε tweet

 


Η Σινέντ Ο'Κόνορ νοσηλεύεται μετά την εξαφάνιση και την αυτοκτονία του 17χρονου γιου της, την ...περασμένη εβδομάδα. 


Η 55χρονη τραγουδίστρια κατέληξε στο νοσοκομείο την Πέμπτη, μετά την ανάρτηση εκτενούς μηνύματος στο Twitter την ίδια μέρα όπου έλεγε πως είχε αποφασίσει να «ακολουθήσει το γιο της». 


«Δεν υπάρχει λόγος να ζω χωρίς αυτόν. Ό,τι αγγίζω, το καταστρέφω. Έμενα μόνο για εκείνον. Και τώρα πάει. Κατέστρεψα την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου δεν θέλουν να με ξέρουν» γράφει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια τού θρυλικού "Nothing Compares 2 U". 


Λίγο αργότερα, σε ένα follow-up tweet, η ίδια ζήτησε συγγνώμη: «Συγγνώμη, δεν έπρεπε να τα έχω πει αυτά. Είμαι τώρα με τους αστυνομικούς καθ'οδόν στο νοσοκομείο» ανέφερε η ίδια, προσθέτοντας: «Συγγνώμη για την αναστάτωση. Είμαι χαμένη χωρίς το παιδί μου και μισώ τον εαυτό μου. Το νοσοκομείο θα βοηθήσει για λίγο. Αλλά θα πάω να βρω τον Σέιν. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο«. 

 

Η 55χρονη είχε ανακοινώσει το θάνατο του γιου της, Σέιν στις 7 Ιανουαρίου μέσω Twitter. 

 

«Ο όμορφος γιος μου, Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, το ίδιο το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του σήμερα και βρίσκεται τώρα με τον Θεό. Είθε να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Το μωρό μου. Σ 'αγαπώ τόσο πολύ», είχε αναφέρει.


H νοσηλεία της τραγουδίστριας έρχεται μετά από χρόνια προβλημάτων ψυχικής υγείας. Η ίδια σε συνέντευξή της στο People τον Μάιο του 2021, είχε παραδεχτεί πως είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD) και οριακή (μεταιχμιακή) διαταραχή προσωπικότητας. 


Το 2015 υποβλήθηκε σε υστερεκτομή λόγω ενδομητρίωσης και, μετά τη διαδικασία, νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικές κλινικές.