Latest News

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

"Κορωνοπάρτι" σε Αράχωβα, Ανάβυσσο και Χαλκίδα- Χωρίς κινητά για να μην ανέβουν stories στο Instagram


Πάρτι σε Αράχωβα, Ανάβυσσο και Χαλκίδα όπου δεν τηρούνταν τα μέτρα για τον κορωνοϊό εντόπισε η αστυνομία, που προχώρησε σε κλείσιμο πολλών καταστημάτων αλλά... και συλλήψεις.

Γνωστό κλαμπ στην Αράχωβα παραβίασε τα μέτρα και έμεινε ανοιχτό μέχρι τις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου με βίντεο να δείχνει πλήθος νεαρών να χορεύουν υπό τους ήχους γνωστού DJ χωρίς μάσκες και αποστάσεις.

 

Την ίδια στιγμή, ανάλογο πάρτι πραγματοποιήθηκε και σε βίλα στην Ανάβυσσο, στο οποίο οι διοργανωτές είχαν βάλει είσοδο, ενώ φέρεται να απαγόρευσαν επίσης τα κινητά ώστε να μην δημοσιευτούν Stories στο Instagram και γίνουν αντιληπτοί. 

 

Συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι κλήθηκαν να προπληρώσουν την είσοδο τους στο πάρτι, δίνοντας από 400 έως 600 ευρώ τα τέσσερα και έξι άτομα αντίστοιχα,  προκειμένου να λάβουν το στίγμα της τοποθεσίας όπου βρισκόταν η βίλα. 

 

Τέλος, η αστυνομία κλήθηκε να παρέμβει και την Χαλκίδα όπου εκατοντάδες νεαροί συγκεντρώθηκαν μετά από κάλεσμα.

 

Πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 66.441 έλεγχοι, με την αστυνομία να προχωρά σε κλείσιμο 17 μαγαζιών και 11 συλλήψεις υπευθύνων για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού ενώ επιβλήθηκαν 418 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας.