Latest News

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Survivor: Χαμός με τα «καυτά» φιλιά Κουρεντή - Κατσαούνη - Τι λέει ο νυν σύντροφος της ηθοποιού [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ]


 Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το φιλί που έδωσαν η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης, το οποίο παρουσιάστηκε στο επεισόδιο του Survivor...

 Οπως αποδείχτηκε, το φλερτ που έχει ξεκινήσει σχεδόν από το πρώτο επεισόδιο, είχε τελικά κάτι περισσότερο από πλατωνική διάθεση, γεγονός μάλιστα που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στην ομάδα των Διασήμων.

 Η Κουρεντή και ο Κατσαούνης έδωσαν ένα «καυτό» φιλί, μετά το τέλος του αγωνίσματος της ασυλίας και όπως είναι φυσικό το πράγμα περιπλέκεται, καθώς η ηθοποιός είχε δηλώσει δημόσια προ ημερών πως έχει σχέση εκτός παιχνιδιού. Οι δυο τους απομονώθηκαν στην πισίνα, μιλούσαν ψιθυριστά για να μην ακούγονται και φυσικά έγιναν αντιληπτοί από τους παίκτες και των δύο ομάδων.

«Της έχω αδυναμία και πήγα και τη φίλησα. Φοβήθηκα να μη μου ρίξει κανένα χαστούκι, αλλά δεν μου έριξε», είπε ο Κατσαούνης μπροστά στην κάμερα, μετά το σκηνικό στην πισίνα, επαναλαμβάνοντας τον έρωτά του. «Μετά τον αγώνα, πέσαμε στην πισίνα. Δεν πρόλαβα να μπω, ήρθε και με αγκάλιασε ο Γιώργος, και γενικά ήρθαμε λίγο πιο κοντά. Δεν ξέρω αν ενόχλησε τους συμπαίκτες μου, αλλά κατάλαβα ότι οι περισσότεροι χάρηκαν που φιληθήκαμε», απάντησε η Κουρεντή. Πάντως, οι περισσότεροι συμπαίκτες της τάχθηκαν κατά της ηθοποιού, λέγοντας πως τους πείραξε η κίνηση, ειδικά μετά από ήττα και με δεδομένα τα όσα έχουν προηγηθεί στο παιχνίδι.

Ο σύντροφος της Κουρεντή

Η γνωστή ηθοποιός δεν είναι single αφού έχει σχέση με τον μουσικό Γιάννη Λιγνό (John Lygnos). Μάλιστα, οι δυο τους έχουν δημιουργήσει το project «Myriella and John» για το οποίο η Μυριέλλα Κουρεντή πρόλαβε να δώσει μια μικρή γεύση μέσω Instagram λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μετά από σχεδόν δύο χρόνια "αναγκαστικής" μοναξιάς και ενδοσκόπησης, η αληθινή αγάπη μας για την μουσική και η πηγαία ανάγκη μας να εκφραζόμαστε μέσα από αυτήν, μας ένωσε και δημιούργησε τους "Myriella & John"».

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Βόμβα Ατζούν στο ριάλιτι - Φήμες ότι θα μπει ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή!

Και εγώ και η Μυριέλλα είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε τη ζωή, αγαπάμε τη φύση, τα ζώα, τους ανθρώπους, και πάντα βρίσκουμε κάτι πολύ όμορφο σε οποιαδήποτε συνθήκη κι αν βρεθούμε. Επειδή ζούμε σε συνεχές μεταβαλλόμενο περιβάλλον, με πάρα πολλά ερεθίσματα τριγύρω μας, είτε αρνητικά είτε θετικά, που είναι δύσκολο να μην μας επηρεάζουν, η διαφορετικότητα είναι κάτι που πρέπει να αποδεχόμαστε και να επικροτούμε. Έχουμε παρατηρήσει ότι ο κόσμος καταναλώνει πολύ χρόνο προσπαθώντας να μοιάσει σε ξένα πρότυπα ενώ στην πραγματικότητα αυτό που κάνει ξεχωριστό τον καθένα είναι οι ιδιαιτερότητες που φέρει ως μονάδα. Θέλουμε να συνθέτουμε τραγούδια που όχι απλά θα ψυχαγωγούν τον ακροατή, αλλά θα του προσφέρουν ένα συναίσθημα σαν να «πετάει η ψυχή του», θα νιώθει πιο συνδεδεμένος με τον πυρήνα του, παρά με τον υλικό κόσμο και τα πρότυπα που δίνονται σε αυτόν».

Σπανού: «Το πλατωνικό έγινε ξαφνικά σαρκικό και ερωτικό;»

Η Ελισάβετ Σπανού που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε το φλερτ ενώ αποκάλυψε πως η Μυριέλλα Κουρεντή της είχε μιλήσει για τη σχέση που έχει έξω από το παιχνίδι. «Τι να πω και εγώ που όλα τα περίμενα μα έγιναν αλλιώς. Δεν το περίμενα αυτό. Η Μυριέλλα ήταν κατηγορηματική στο προηγούμενο συμβούλιο ότι αυτό μεταξύ τους είναι κάτι πλατωνικό. Βγήκε ο Γιάννης προχθές να πει ότι ότι έχει σχέση έξω και μιλά με έναν άνθρωπο λίγο περισσότερο δεν είναι κάτι κακό», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ήξερα ότι έχει μια σχέση και ότι βγάζουν και δίσκο. Ότι βγάζουν τραγούδια μαζί. Είχε στο μυαλό της μια αγωνία μην της χρεώσουν κάποια σχέση γιατί θα βγει από το παιχνίδι και έχει να βγάλει τον δίσκο με τον σύντροφό της. Πάει ο δίσκος… Μπορεί να ερωτεύτηκε παιδιά αλλά ας βγει να πει σε όλο τον χαμό που δημιουργήθηκε στην ομάδα ότι τον θέλει». «Τη Μυριέλλα την γνώριζα και από πριν. Δεν θεωρώ ότι κάνει κάτι στρατηγικά αλλά άλλαξαν τα συναισθήματά της μέσα σε πέντε μέρες; Το πλατωνικό έγινε ξαφνικά σαρκικό και ερωτικό;», κατέληξε.

Ολα τα παραπάνω έχουν προκαλέσει ήδη την απορία των χρηστών στο Twitter. Πώς γίνεται ο έρωτάς τους να ξετυλίχθηκε τόσο γρήγορα; Η Μυριέλλα δεν έχει σχέση στην Ελλάδα; Μήπως είναι στημένο;

Διαβάστε μερικές από τις επικές αναρτήσεις στο Twitter:

Φήμες ότι θα μπει ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή!

Εν τω μεταξύ ένα σενάριο βγαλμένο από σειρά επιστημονικής φαντασίας ή πραγματικό σενάριο; Μένει να αποδεχθεί αν το ρεπορτάζ που κυκλοφορεί θα επιβεβαιωθεί. Συγκεκριμένα το σενάριο θέλει τον σύντροφο της Μυριέλλας ΚουρεντήJohn Lygnos, να μπαίνει στο Survivor! Οπως μετέδωσε το «Mega καλημέρα» ο Ατζούν Ιλίτζαλι σκέφτεται τρόπους για να φέρει τα πάνω-κάτω στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ κι αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θωρείται δεδομένο πως το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού θα εκτοξευτεί κατακόρυφα. Κάτι αντίστοιχο έγινε και πέρυσι όταν μπήκε εμβόλιμα στο παιχνίδι ο Σάκης Κατσούλης, που ήταν πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη κι έγινε ένας μικρός... χαμός! Φανταστείτε λοιπόν, να «εισβάλει» στον Αγιο Δομίνικο ο John Lygnos την ώρα που η Μυριέλλα Κουρέντη φιλιέται με τον αγρότη Γιώργο Κατσαούνη!


Τη συμμετοχή της συντρόφου του Μυριέλλας Κουρεντή στο Survivor σχολιάζει ο John Lygnos και μιλά αποκλειστικά στο HELLO! για την έως τώρα πορεία της στο reality show.

Ο μουσικός, παράλληλα, κάνει την πρώτη του δήλωση για το “ειδύλλιο” το οποίο πιστεύεται πως έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του παίκτη των “Μαχητών” Γιώργου Κατσαούνη.

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες, κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», ανέφερε αρχικά ο John Lygnos.

Στη συνέχεια, ο ταλαντούχος μουσικός έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με την χημεία που έχει αναπτύξει η Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο».

Ο John Lygnos, τέλος, υπογραμμίζει: «Θα ήθελα να στέλνετε όλοι θετικές σκέψεις στη Μυριέλλα, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά το αξίζει. Αυτές είναι οι απόψεις μου και θα ήθελα να μην ασχολείστε άλλο με την προσωπική μας ζωή παρά μόνο με την καλλιτεχνική μας φύση. Σας ευχαριστώ».