Latest News

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Τροχαίο στη Βούλα - Το τελευταίο τηλεφώνημα του Τ. Μονογυιού: «Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» - Μόλις είχε πάρει τη Ferrari [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ]

 
Σοκάρουν οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο στην παραλιακή, από το οποίο έχασε τη ζωή του ο αδελφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας... Μονογυιού, Τζώρτζης.

Η ολοκαίνουργια Ferrari του Τ.Μονογυιού έγινε άμορφη μάζα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, ενώ το σημείο από το οποίο ο 45χρονος επιχειρηματίας αγόρασε το supercar του απέχει μερικά χιλιόμετρα.

Ο θάνατος του επιχειρηματία σημειώθηκε 400 μέτρα από το σημείο όπου σκοτώθηκε ο Mad Clip πριν από λίγους μήνες.

Ήταν περίπου 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (13.01.2022), όταν η κόκκινη Ferrari που οδηγούσε ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, κινούνταν στο ύψος της Βούλας, στα Πηγαδάκια. Κανείς δεν ξέρει υπό ποιες συνθήκες έγινε ακριβώς το τροχαίο

Η πρώτη εκτίμηση είναι πως δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι δεν άκουσαν θόρυβο, ενώ υπάρχουν κι άλλες πληροφορίες για μάρτυρες που ανέφεραν ότι η Ferrari πέρασε δίπλα τους με τέτοια ταχύτητα που ένιωσαν σαν να γίνονταν σεισμός. 

«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» ήταν, τα λόγια που είπε ο Τζώρτζης Μονογυιός σε φίλο του λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Είχε αγοράσει πριν από μερικά 24ωρα το αμάξι των ονείρων του και λέγεται πως χθες, την ημέρα του τροχαίου δηλαδή, το οδηγούσε για πρώτη φορά!

Η Τροχαία του Ελληνικού, που έχει αναλάβει να ερευνήσει τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου στη Βούλα, περιμένει να πάρει απαντήσεις τόσο από τους αυτόπτες μάρτυρες, όσο και από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε επί τόπου τη ζωή του. Κατάφεραν να τον βγάλουν από τη Ferrari του, λίγο αφού το αυτοκίνητο είχε πιάσει φωτιά. Η 35χρονη σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου κατάφερε να βγει από το στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο και λίγο μετά κατέρρευσε. Νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.  

Οι αυτόπτες μάρτυρες

Αυτήκοος μάρτυρας περιέγραψε το σοκαριστικό τροχαίο μιλώντας σε πρωινή εκπομπή. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, που βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε καπνό κι αμέσως κατάλαβε πως κάτι άλλο είχε συμβεί, ο καπνός δεν ήταν από τζάκι.

«Βγήκα και αντίκρυσα αυτό το πράγμα, να καίγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής. Δεν άκουσα θόρυβο μεγάλο, εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα», είπε.

Στη συνέχεια μίλησε με έναν οδηγό ταξί, που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα. «Είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε γιατί… Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Έμαθα ότι ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο».

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Το θύμα του σοκαριστικού τροχαίου στη Βούλα, ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός ήταν επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν στη Μύκονο, όπου είχε μαγαζί με ρούχα. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Είχε γίνει ευρύτερα γνωστός πολλά χρόνια πριν η αδερφή του γίνει βουλευτής. Ήταν το 2003 όταν συμμετείχε στο reality «The Wall» του Ant1 το οποίο παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Τότε μάλιστα είχε ζήσει έναν δυνατό έρωτα με την συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου

Το 2020, η Κατερίνα Μονογυιού, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», είχε αποκαλύψει ότι ο αδερφός της ήταν ο πρώην παίκτης του reality, Τζώρτζης Μονογυιός.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε πει τότε η Κατερίνα Μονογυιού.