Latest News

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Τροχαίο στη Βούλα: Νέα στοιχεία για το φρικτό δυστύχημα με τη Ferrari – Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ]

 


Νέα στοιχεία για το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Παραλιακή, στο ύψος της Βούλας, με τον Τζώρτζη Μονογυιό, αδερφό της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, να χάνει τη... ζωή του.

Στη Ferrari, που φέρεται να οδηγούσε για πρώτη φορά, καθώς είχε αγοράσει μόλις μια ημέρα νωρίτερα, βρισκόταν και η σύζυγός του, η οποία κατάφερε και βγήκε από το φλεγόμενο όχημα και στο μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Βίντεο από το σημείο έχει καταγράψει τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διερχόμενων οδηγών και περαστικών να απεγκλωβίσουν την 35χρονη γυναίκα, την ώρα που η αριστερή πλευρά του οχήματος, έχει ήδη τυλιχθεί στις φλόγες κι αρχίζει να «καταπίνει» την κόκκινη Ferrari.

Η 35χρονη γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν πατέρας δύο παιδιών, τα οποία ευτυχώς δεν ήταν στο πολυτελές όχημα.

Το φρικτό δυστύχημα σημειώθηκε όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ξέσπασε και φωτιά.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως δεν εμπλέκεται κάποιο δεύτερο όχημα, ενώ κατά πληροφορίες, ο άτυχος οδηγός φέρεται να προσπάθησε να αποφύγει πεζό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Ακόμη, πληφοροφορίες θέλουν να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν την σύγκρουση.

Μάλιστα, πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 45χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό.

Η προσπάθειά ήταν όμως μάταιη καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το τηλεφώνημα…

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ υπάρχουν πληροφορίες για μάρτυρες που ανέφεραν ότι η Ferrari πέρασε δίπλα τους με τέτοια ταχύτητα που ένιωσαν σαν να γίνονταν σεισμός.

«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» ήταν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα λόγια που είπε ο Τζώρτζης Μονογυιός σε φίλο του λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Οι μάρτυρες

Αυτήκοος μάρτυρας περιέγραψε το σοκαριστικό τροχαίο μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, που βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε καπνό κι αμέσως κατάλαβε πως κάτι άλλο είχε συμβεί, ο καπνός δεν ήταν από τζάκι.

«Βγήκα και αντίκρυσα αυτό το πράγμα, να καίγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής. Δεν άκουσα θόρυβο μεγάλο, εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα», είπε.

Στη συνέχεια μίλησε με έναν οδηγό ταξί, που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα. «Είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε γιατί… Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Έμαθα ότι ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο».

Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας.

Τώρα, η Τροχαία εξετάζει κάμερες και αναζητά μαρτυρίες για να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το μοιραίο στην Παραλιακή.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Το θύμα του σοκαριστικού τροχαίου στη Βούλα, ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός ήταν επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν στη Μύκονο, όπου είχε μαγαζί με ρούχα. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. 

Είχε γίνει ευρύτερα γνωστός πολλά χρόνια πριν η αδερφή του γίνει βουλευτής. Ήταν το 2003 όταν συμμετείχε στο reality «The Wall» του Ant1 το οποίο παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Τότε μάλιστα είχε ζήσει έναν δυνατό έρωτα με την συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Το 2020, η Κατερίνα Μονογυιού, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», είχε αποκαλύψει ότι ο αδερφός της ήταν ο πρώην παίκτης του reality, Τζώρτζης Μονογυιός.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε πει τότε η Κατερίνα Μονογυιού.