Latest News

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Ασύλληπτη τραγωδία – Σκοτώθηκε η γυναίκα του Νταντσένκο την ημέρα που ο ίδιος έφυγε από την ΑΕΚ [ΒΙΝΤΕΟ -ΕΙΚΟΝΕΣ]

 


Απίστευτο δράμα για τον Όλεγκ Νταντσένκο! Ο Ουκρανός μπακ παραχωρήθηκε σήμερα δανεικός από την ΑΕΚ στη Ζόρια για τον επόμενο 1,5 χρόνο και την ίδια μέρα η γυναίκα του σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ...στην Οδησσό.

Η Βικτόρια Νταντσένκο οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό και όπως αναφέρουν τα ουκρανικά ρεπορτάζ συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας και υπέστη σημαντικές ζημιές. Την είδηση επιβεβαίωσε και η ίδια η Ζόρια, ενώ η ίδια η γυναίκα του Ουκρανού ποδοσφαιριστή λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ανεβάσει βίντεο μέσα από τη Mercedes της στα social media.

Όπως αναφέρεται από τους Ουκρανούς πρόκειται για καραμπόλα, καθώς η Βικτόρια Νταντσένκο προσέκρουσε σε ένα άλλο αυτοκίνητο (ασημί Kia) και εν συνεχεία χτύπησε σε ένα ρυμουλκόμενο και μετά σε ένα φορτηγό και από εκεί έφυγε πάνω στο διαχωριστικό κράσπεδο. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν διασώστες και ανέσυραν το σώμα της γυναίκας που όπως διαπιστώθηκε ήταν νεκρή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο είχε γίνει μια άμορφη μάζα όπως θα δείτε και από τις εικόνες και από το βίντεο. Πριν το δυστύχημα, η σύζυγος του Νταντσένκο είχε μεταφέρει νωρίτερα τον 27χρονο ποδοσφαιριστή στο αεροδρόμιο του Κιέβου για να πετάξει για Ζαπορίζιε προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και το δυστύχημα συνέβη κατά την επιστροφή της.

Το βίντεο της γυναίκας του Ουκρανού αμυντικού μέσα από τη Mercedes πριν το θανατηφόρο τροχαίο:

Εικόνες μετά το τροχαίο της Βικτόρια Νταντσένκο: Victoria Danchenko died in an accident while driving a Mercedes Victoria Danchenko died in an accident while driving a Mercedes Victoria Danchenko died in an accident while driving a Mercedes Victoria Danchenko died in an accident while driving a Mercedes

Δείτε βίντεο από το διαλυμένο αυτοκίνητο:

Αυτή είναι η γυναίκα του Νταντσένκο: