Latest News

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Ρ. Σεμέδο: «Ο Ολυμπιακός με υποστήριξε και ήταν πάντα δίπλα στο πλευρό μου»

 


Ο Ρούμπεν Σεμέδο έδωσε διευκρινήσεις για τη δήλωση που έκανε σε πορτογαλικό ραδιόφωνο μετά την επίθεση που δέχθηκε από κουκουλοφόρους έξω από το σπίτι του... στη Γλυφάδα.

Μιλώντας στο TSF, ο Σεμέδο είπε το εξής: «Πριν από μια εβδομάδα ήρθαν στο σπίτι μου άνθρωποι του συλλόγου για να μου επιτεθούν. Τώρα φορούσαν μάσκες, δεν ξέρω, δεν αναγνώρισα κανέναν. Οπότε μπορεί να είναι σύμπτωση μπορεί και όχι».

Η φράση του αυτή προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, αλλά με story του στο Instagram ήρθε να διευκρινίσει τι εννοούσε.

«Νιώθω την υποχρέωση να ξεκαθαρίσω ξανά αυτό που έχω μοιραστεί και έχει ειπωθεί σε μία κατάσταση σοκ μετά την άθλια επίθεση που δέχθηκα» ανέφερε αρχικά ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων».

Ξεκαθάρισε πως «ο Ολυμπιακός, το σωματείο που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο, να αναγεννηθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος, ήταν οι πρώτοι που με βοήθησαν και με υποστήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και πάντα ήταν στο πλευρό μου».

Επεσήμανε, λοιπόν πως «αυτό που είπα ήταν πως ένας διευθυντής και ένας άνδρας ασφαλείας από την οικογένεια του Ολυμπιακού μας ήρθαν για να με προειδοποιήσουν για το αρνητικό και βίαιο κλίμα που τα ΜΜΕ δημιούργησαν γύρω από την εικόνα μου και για μία ακόμη φορά οι διαστρεβλωμένες πληροφορίες πέρασαν με λάθος τρόπο».

Ο παίκτης θέλησε, δεν, να καθησυχάσει την οικογένειά του αλλά και αυτή του Ολυμπιακού για την κατάστασή του μετά την άγρια επίθεση.

«Νιώθω καλά και αναρρώνω με όλη την προσοχή και τη στήριξη από τον οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και τη δική μου οικογένεια. Σύντομα θα είμαι πίσω και αύριο υπάρχει ένα ντέρμπι που πρέπει να κερδίσουμε» κατέληξε ο ίδιος.