Latest News

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Ιωάννα Τούνη: Επαναφέρει το θέμα με την αεροπορική εταιρεία - «Δεν τοποθετήθηκα απόλυτα σωστά και παρεξηγήθηκα»

 


Η Ιωάννα Τούνη επανέφερε το θέμα με την αεροπορική εταιρεία μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το story της ...στο Instagram.

Η influencer βρέθηκε στα παρασκήνια του Madwalk μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού και επί τη ευκαιρία, θέλησε να τοποθετηθεί ξανά, τονίζοντας πως τα λεγόμενα της παρεξηγήθηκαν.

«Νομίζω πως ήταν μία παρεξήγηση το όλο θέμα. Δεν τοποθετήθηκα απόλυτα σωστά. Σε 15 δευτερόλεπτα δε μπορείς να πεις όλο το σκηνικό και πώς έχει γίνει. Για αυτό το λόγο έκανα και κάποια έξτρα story για να εξηγήσω καλύτερα τι συνέβη», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Ιωάννα Τούνη «τα έβαλε» με τους υπαλλήλους γνωστής αεροπορικής εταιρείας, επειδή της ζήτησαν να πληρώσει επιπλέον 40 ευρώ για το υπέρβαρο της αποσκευής της. Τότε εκείνη, εξαγριωμένη τους «πέταξε», όπως και είπε, 50 ευρώ και έφυγε.

Αφού λοιπόν, δέχτηκε την κατακραυγή του κόσμου για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στους υπαλλήλους, εξήγησε στο κοινό πως το πρόβλημά της δεν ήταν τα παραπάνω χρήματα, αλλά το γεγονός ότι η εταιρεία την «εξανάγκασε» στην ουσία να πληρώσει παραπάνω, αντί απλά να χωρίσει τα πράγματά της στις αποσκευές, όπως και ζήτησε.