Latest News

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Τραγωδία στο Κερατσίνι – Συγκλονιστικό βίντεο με τις στιγμές πριν τον φρικτό θάνατο της 8χρονης – Οι κινήσεις του κοριτσιού [ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

 


Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την είδηση του φρικτού θανάτου της 8χρονης στο Κερατσίνι, η οποία έχασε τη ζωή της όταν εγκλωβίστηκε σε μεταλλική... πόρτα εργοστασίου.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη την Τετάρτη 17/11 στο Κερατσίνι, όταν το 8χρονο κοριτσάκι προσπάθησε να μπει μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, που βρίσκεται στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε συρόμενη ηλεκτρική πόρτα και να χάσει τη ζωή της.

To MEGA έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, με τα δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία, ενώ και φωτογραφίες από τη στιγμή της τραγωδίας…

Εικόνες γροθιά στο στομάχι

Όπως φαίνεται στα παρακάτω ντοκουμέντα, ο υπάλληλος δίνει την εντολή να κλείσει η πόρτα του εργοστασίου και κατευθύνεται προς το εσωτερικό της αποθήκης, αφήνοντας τη μετακινούμενη πόρτα χωρίς επίβλεψη.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κι ενώ η πόρτα σιγά – σιγά συνεχίζει να κλείνει, το 8χρονο κορίτσι μπαίνει τρέχοντας μέσα στο χώρο του εργοστασίου, από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας. 

Το παιδί στέκεται μπροστά στην πόρτα, προφανώς σκεπτόμενο τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Λίγο πριν η πόρτα κλείσει τελείως το παιδί, στις 17:31, αποφασίζει να βγει από τον χώρο του εργοστασίου. Δυστυχώς δεν πρόλαβε, με αποτέλεσμα η πόρτα να εγκλωβίσει το παιδί. 

Στις 17:50, ο υπάλληλος περνά μπροστά από την πόρτα, όπου βρίσκεται το εγκλωβισμένο παιδί, κοιτάει αλλά δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί. Στις 17:52 ο υπάλληλος περνά ξανά… 

Δείτε τη συνέχεια στο παρακάτω βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
01:32
05:23

Χθες η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, για τον τραγικό θάνατο 8χρονης που εγκλωβίστηκε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου.

Συνελήφθησαν επίσης η μητέρα και η γιαγιά της άτυχης 8χρονης, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, οι οποίες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες.