Latest News

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Η Σελίν Ντιόν ακύρωσε εμφανίσεις στο Λας Βέγκας


 H Σελίν Ντιόν αναγκάστηκε να αναβάλει την πρεμιέρα της νέας παράστασής της στο Λας Βέγκας, για... ιατρικούς λόγους. 

 

Ενώ προετοιμαζόταν για το νέο σόου, «ξαφνικά συμπτώματα» ανάγκασαν την τραγουδίστρια να αναβάλει την πρεμιέρα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε. Μάλιστα, ακυρώθηκαν οι παραστάσεις που είχαν προγραμματιστεί για το διάστημα 5-20 Νοεμβρίου και από τις 19 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου. 

 

Η 53χρονη Σελίν Ντιόν έχει «έντονους και επίμονους μυικούς σπασμούς», που δεν της επιτρέπουν να εμφανιστεί στην παράσταση. Η ιατρική ομάδα της συνεχίζει να αξιολογεί και να αντιμετωπίζει την κατάστασή της, αλλά «τα συμπτώματα δεν της επιτρέπουν» να μετάσχει στις πρόβες που γίνονται για το νέο σόου. 

 

«Είμαι συντετριμμένη», δήλωσε η τραγουδίστρια. «Η ομάδα μου κι εγώ προετοιμάζουμε το νέο σόου μας τους τελευταίους οχτώ μήνες», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να περιγράψει πόσο τη λυπεί το γεγονός ότι δεν μπορεί να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο. 

 

«Αισθάνομαι τόσο άσχημα που απογοητεύω τους συνεργάτες μου και λυπάμαι ιδιαίτερα που απογοητεύω όλους τους φαν που σχεδίαζαν να έρθουν στο Λας Βέγκας», δήλωσε ακόμη η Σελίν Ντιόν. 

 

«Τώρα πρέπει να επικεντρωθώ στο να αναρρώσω… Θέλω να τελειώσω με αυτό όσο γρηγορότερα μπορώ», κατέληξε στη δήλωσή της.