Latest News

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Ομολόγησε η θεία του κοριτσιού

 



Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης του 8χρονου κοριτσιού με νοητική υστέρηση στην Ρόδο...

 

Τόσο ο ιατροδικαστής όσο και ο γυναικολόγος που εξέτασαν το παιδί απέκλεισαν το ενδεχόμενο του βιασμού ενώη 8χρονη φαίνεται να υπέστη ρήξη του παρθενικού υμένα, από γυναίκα συγγενή που εκμεταλλεύθηκε μία λοίμωξη στα γεννητικά όργανα της μικρής, προκειμένου να εξασφαλίσει ευτελές οικονομικό αντάλλαγμα.

 

Η θεία της 8χρονης ομολόγησε στην αστυνομία ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

 

Η θεία της μικρής, φέρεται να έπεισε τη μητέρα της 8χρονης ότι το παιδί της κακοποιήθηκε και για να αποσιωπηθεί η υπόθεση, η μητέρα θα έπρεπε, δήθεν, να καταβάλλει το ποσό των 200 ευρώ σε φίλη της.

 

Η θεία φέρεται να ενέπλεξε στην υπόθεση και τον παππού της 8χρονης ο οποίος είχε κληθεί να καταθέσει ως ύποπτος.

 

Ρόδος: Πώς φαίνεται στήθηκε η υπόθεση εξαπάτησης

 

Όταν η 8χρονη άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, η μητέρα έχοντας και η ίδια μειωμένη αντίληψη, προτίμησε να φωτογραφίσει τα γεννητικά όργανα του παιδιού και να τα στείλει στη συγγενή της για να την συμβουλευθεί και να ζητήσει τη γνώμη γιατρού. Τότε, η συγγενής, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της Δημοκρατικής, έστησε σχέδιο προκειμένου να αποσπάσει χρηματικό ποσό τόσο από την μητέρα, όσο και τον παππού της 8χρονης.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας, η γυναίκα «προθυμοποιήθηκε» να εξετάσει το παιδί και φέρεται να προκάλεσε ρήξη στα γεννητικά του όργανα. 

 

Η μητέρα της 8χρονης, όμως, δεν είχε χρήματα και η συγγενής της της είπε ότι δανείστηκε για να πληρώσει εκείνη το «Χαμόγελο του Παιδιού». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητούσε και 500 ευρώ «για να μην αποκαλυφθεί ο παππούς» που είχε καταθέσει ως ύποπτος.  

 

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να έχει προβλήματα με ουσίες, ενώ εξετάζεται και η πιθανή εμπλοκή ενός άνδρα στην όλη υπόθεση.