Latest News

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Μια κρουαζιέρα σε όλο τον κόσμο: 274 νύχτες, πάνω από 150 προορισμοί

 

Να ζήσουν μια υπέροχη και διαφορετική περιπέτεια καλεί τους ταξιδιώτες του κόσμου μια νέα κρουαζιέρα, η οποία...

φαίνεται ότι βάλθηκε να θυμίσει με άκρως εντυπωσιακό τρόπο την μαγική αίσθηση ενός ταξιδιού.

 

Μπορεί τους μήνες της πανδημίας, ένα ταξίδι να φαινόταν αδιανόητο, ωστόσο, τώρα ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο προσφέρει ένα επικό πακέτο: Ένα ταξίδι εννέα μηνών με τουλάχιστον 150 προορισμούς. Όπως αναφέρει το CNN, το Serenade of the Seas της Royal Caribbean Cruise Line πρόκειται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2023 από το Μαϊάμι, ταξιδεύοντας για 274 νύχτες πριν επιστρέψει στη Φλόριντα τον Σεπτέμβριο του 2024.

 

Ο πρόεδρος της Royal Caribbean International, Μάικλ Μπέιλι, ανέφερε ότι το ταξίδι - που ονομάστηκε «Η απόλυτη παγκόσμια κρουαζιέρα» - έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους λάτρεις της κρουαζιέρας που διψούν για ταξίδια «να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο».

 

Ο χάρτης της κρουαζιέρας

 

Ταξιδεύοντας στον κόσμο με ένα κρουαζιερόπλοιο

 

Όταν το κρουαζιερόπλοιο αναχωρήσει από το Μαϊάμι η περιπέτεια ξεκινά… Πόλεις και αξιοθέατα στην κεντρική και νότια Αμερική, ανάμεσά τους το Ρίο ντε Τζανέιρο αλλά και οι καταρράκτες Ιγκουασού περιμένουν τους ταξιδιώτες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά… Το δρομολόγιο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Σινικό Τείχος, το Ταζ Μαχάλ και τις Πυραμίδες της Γκίζας.

 

Οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση για την πλήρη εμπειρία εννέα μηνών ή να προγραμματίσουν ένα συγκεκριμένο κομμάτι του ταξιδιού. Η Royal Caribbean είπε στο CNN Travel ότι το εύρος τιμών για την πλήρη εκδρομή κυμαίνεται μεταξύ 66.000 και 112.000 $ ανά άτομο, συν τους φόρους και τα τέλη.