Latest News

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Ήταν σε κατ’οίκον περιορισμό, αλλά ζήτησε να τον πάνε στη φυλακή- Δεν άντεχε τη σύζυγό του


Άλλοι φυλακισμένοι θέλουν να εκτίσουν την ποινή τους σε κατ’οίκον περιορισμό, αλλά ένας 30χρονος στην Ιταλία ζήτησε να γίνει το αντίστροφο: από το σπίτι, να τον πάνε στη φυλακή. 

 

Ο άνδρας που εξέτιε την ποινή του σε κατ’ οίκον περιορισμό πήγε σε αστυνομικό τμήμα και ζήτησε να τον οδηγήσουν στη φυλακή, επειδή πλέον ήταν αφόρητη η ζωή με τη σύζυγό του στο σπίτι. 

 

Ο 30χρονος Αλβανός, που διαμένει στο Γκουιντόνια Μοντετσέλιο, έξω από τη Ρώμη «δεν μπορούσε πλέον να αντέξει την αναγκαστική συμβίωση με τη σύζυγό του», ανακοίνωσε η αστυνομία. 

 

«Αγανακτισμένος με την κατάσταση, προτίμησε να δραπετεύσει και να εμφανιστεί μόνος του στους αστυνομικούς, με το αίτημα να εκτίσει την ποινή του στη φυλακή», ανέφερε η ανακοίνωση. 

 

Ο άνδρας ήταν σε κατ’οίκον περιορισμό εδώ και μήνες και είχε μπροστά του λίγα χρόνια, καθώς καταδικαστεί για εγκλήματα που σχετίζονται με τα ναρκωτικά. «Ζούσε στο σπίτι με τη σύζυγο και την οικογένειά του. Πλέον, αυτό δεν πήγαινε καλά», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αστυνομικός Φραντσέσκο Τζιάκομο Φεράντε. 

 

«Είπε “ακούστε, η οικογενειακή ζωή μου έχει γίνει κόλαση. Δεν μπορώ να το κάνω πλέον, θέλω να πάω στη φυλακή”», συμπλήρωσε ο αστυνομικός. 

 

Τελικά, η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα. Ο 30χρονος συνελήφθη αμέσως για παραβίαση του κατ’ οίκον περιορισμού και οι δικαστικές αρχές διέταξαν τη μεταγωγή του στη φυλακή.