Latest News

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Καλά τώρα με το σόου για τις Ferrari έγινε... Μονακό!


Την ώρα που οι οδηγοί ζουν καθημερινώς μια κόλαση στους μποτιλιαρισμένους δρόμους και αναζητούν μια θέση στάθμευσης στο κέντρο της πόλης και γύρω από λιμάνι του Πειραιά, η Δημοτική Αρχή του... Γιάννη Μώραλη δεν έχει κάνει τίποτα στα συνολικά 7 χρόνια της θητείας για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος, αλλά και της έλλειψης πάρκινγκ διαφημίζει το σόου με τις 
Ferrari στο πλαίσιο των εκδηλώσεων 'Ημέρες Θάλασσας'' λες και έτσι υλοποιεί την προεκλογική της δέσμευση του 2014 ότι θα κάνει τον Πειραιά...Μονακό!


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ peiraiko-kyma.gr


Δήμαρχε, αν δεν έχουνε ψωμί, ας φάνε παντεσπάνι!

Πολυδιαφημισμένο το σημερινό δρώμενο με τις Ferrari στην πόλη του Πειραιά και αναντίρρητα ευειδές. Μόνο που σίγουρα δεν είναι αυτό που λείπει από την πόλη όταν η καθημερινότητα των Πειραιωτών είναι πραγματικά σκληρή.

Εγκληματικότητα, ανεργία, πτώση τζίρου στις επιχειρήσεις, η ακτοπλοΐα να οδηγείται προς το Λαύριο, ηχηρές διεθνείς συναντήσεις όπως το σημερινό MED9 στο ένα χιλιόμετρο από τα όρια του Πειραιά και δε θα δούμε ούτε τη σκόνη του.

Ασφαλώς και πρακτικά προβλήματα για τις μαγικές Ferrari, καθώς η διαδρομή 24ου Συντάγματος-Χατζηκυριακού είναι στην καλύτερη περίπτωση τριάντα λεπτά.

Δήμαρχε, με εξαίρεση το φυσικό κάλλος του Πειραιά, απέχουμε πολύ από το να γίνουμε Μονακό. Προς το παρόν κεράστε τους Πειραιώτες παντεσπάνι!

@ Καλά τα επικοινωνιακά σόου με τις Ferrari, αλλά μήπως έχουν ξεχάσει να κάνουν κάτι για το κυκλοφοριακό και την έλλειψη χώρων στάθμευσης στον Πειραιά, μπας και γίνει κάποτε όχι Μονακό αλλά απλά μια πόλη ανθρώπινη και φιλική για τους διερχόμενους οδηγούς, αλλά και τους δημότες που ζουν κάθε μέρα μια οδύσσεια στους δρόμους της πόλης ...