Latest News

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Μπογδάνος - Εισαγγελική παρέμβαση για τη διαρροή καταλόγου με παιδιά νηπιαγωγείου

Στην παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, οδήγησε η δημοσιοποίηση της λίστας με ονόματα παιδιών σε νηπιαγωγείο της Αθήνας και η αναδημοσίευσή της από τον βουλευτή της ΝΔ...

 Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

 

Η έρευνα θα διενεργηθεί  από τον εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητηθεί και η συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να εντοπιστεί από πού προήλθε και ποιος έκανε την διαρροή.

 

Τα στοιχεία, που θα συγκεντρωθούν, θα αποσταλούν στον εισαγγελέα, ο οποίος και θα διερευνήσει ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση.

 

Υπενθυμίζεται ότι η ιστοσελίδα Mea Culpa δημοσίευσε ονόματα μαθητών από νηπιαγωγείο της Κυψέλης. Το θέμα αναδημοσίευσε σε ανάρτησή του ο  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητά τη διαγραφή του.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, χαρακτήρισε «λάθος» την αναπαραγωγή από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, τονίζοντας ότι «Ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνονται ανεκτά». Ωστόσο το κυβερνών κόμμα δεν προχώρησε σε διαγραφή του.