Latest News

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφουν με νέα συναρπαστικά επεισόδια

 


Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν σύντομα στις τηλεοπτικές μας οθόνες και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι... καταιγιστικές.

Δύσκολες ώρες θα ζήσουν οι ήρωες της σειράς στο Διαφάνι με τη χούντα των συνταγματαρχών να φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή τους.

Η Ελένη προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά την απώλεια των χωραφιών της έχοντας στο πλευρό της έχει τις αδελφές της και φυσικά τον Λάμπρο.

Οι δυο τους, αφήνοντας πίσω το παρελθόν, μπορούν και πάλι να χτίσουν και να διεκδικήσουν την όμορφη ζωή που τόσο αξίζουν.

Την επομένη του πραξικοπήματος, όμως, η ζωή της Ελένης θα μετατραπεί σε εφιάλτη. Η ευτυχία της με τον Λάμπρο μπαίνει σε κινδυνο, ενώ στο σπίτι των Σεβαστών έρχεται να εγκατασταθεί με την οικογένειά του ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο οποίος βάζει στο στόχαστρο τις αδελφές Σταμίρη αλλά και τον Λάμπρο.

Σε αυτή τη νέα σκοτεινή περίοδο ένας άντρας από το παρελθόν θα μπορούσε να αποδειχτεί ο καλύτερος σύμμαχος της Ελένης και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζάχο Λυκογιάννης. Την εποχή του πολέμου και έπειτα, στη δεκαετή απουσία του Λάμπρου, ο Ζάχος και η Ελένη ήταν ένα βήμα πριν αρραβωνιαστούν…