Latest News

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Έσμιξε ξανά με την μητέρα της σχεδόν 14 χρόνια μετά την απαγωγή της {ΕΙΚΟΝΑ}

 


Μια γυναίκα από την Φλόριντα έσμιξε ξανά με την μητέρα της, 14 χρόνια μετά την φερόμενη απαγωγή 
της από το σπίτι της, στη Φλόριντα, σε ηλικία ...6 ετών. 

 

Η υπόθεση είχε ευτυχή κατάληξη την Παρασκευή, όταν η Jacqueline Hernandez, που σήμερα είναι 19 ετών, με την μαμά της, Angelica Vences-Salgado, κατάφεραν να αγκαλιαστούν ξανά για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 14 χρόνια. 

 

Φωτογραφία από την συγκινητική στιγμή δημοσίευσε η τοπική αστυνομία του Κλερμόντ, σε σχετικό δελτίο τύπου. 

 

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Jacqueline έπεσε θύμα απαγωγής από το σπίτι της, το 2007, σε ηλικία 6 ετών. Πίσω από την απαγωγή φέρεται να κρύβεται ο πατέρας της, Pablo Herandez, 43 ετών, για τον οποίο έχει εκδοθεί σχετικό ένταλμα από τις 27 Δεκεμβρίου 2007. 

 


Στις 2 Σεπτεμβρίου, η Angelica Vences-Salgado έλαβε ένα μήνυμα στο Facebook από μια γυναίκα, που υποστήριζε ότι είναι κόρη της. Η γυναίκα τής είπε ότι βρισκόταν στο Μεξικό και ήθελε να συναντηθούν στα σύνορα με το Τέξας, στις 10 Σεπτεμβρίου. 

 

Η αστυνομία άρχισε αμέσως τις έρευνες, καταστρώνοντας μέχρι σχέδιο «αναχαίτισης του θύματος» προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται όντως για την Jacqueline. Τελικά η ταυτότητα της κόρης επαληθεύτηκε μέσω σχετικών εγγράφων. 

 

Προς το παρόν παραμένει ασαφές γιατί η Jacqueline επέλεξε να επικοινωνήσει τώρα με την μητέρα της και ποιες ήταν οι συνθήκες ζωής της όλα αυτά τα χρόνια. 

 

Η αστυνομία σημείωσε ότι παραμένει ενεργό ένταλμα για τον 43χρονο πατέρα, προσθέτοντας πως «συνεργάζεται με τις εισαγγελικές αρχές για τον εντοπισμό του».