Latest News

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Λάκης Λαζόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά το εξιτήριο - Τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο

 


Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Λάκης Λαζόπουλος έπειτα από την περιπέτεια που πέρασε με την ...υγεία του.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα αγάπης που μου στέλνετε, για τις ευχές και τα περαστικά σας. Πολύ μα πάρα πολύ σας ευχαριστώ» έγραψε στα Instagram Stories του ο ηθοποιός.

Λάκης Λαζόπουλος: Τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο

Ένα πρόβλημα υγείας το οποίο παρά το γεγονός ότι δεν κρίνεται σοβαρό απαιτεί, ωστόσο ξεκούραση ήταν αυτό που οδήγησε τον Λάκη Λαζόπουλο στο νοσοκομείο αλλά και στη ματαίωση της παράστασης «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» που είχε ετοιμάσει για το φετινό καλοκαίρι.

Η εισαγωγή του έγινε το πρωί του Σαββάτου, με τους γιατρούς να τον συμβουλεύουν να ξεκουραστεί όλο το καλοκαίρι απέχοντας από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις θα φανεί κατά πόσον τα προβλήματα υγείας που εμφάνισε είχαν να κάνουν με παρενέργειες του εμβολίου για τον κορωνοϊό

Η παράσταση «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη», σε κείμενα Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος και επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει μαζί με την Λένα Ουζουνίδου και την Σπύρο Γραμμένο, και  σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου,  θα ξεκινούσε την καλοκαιρινή της περιοδεία στις 29 Ιουνίου από την Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσουν σταθμοί σε πολλές ακόμη πόλεις της Ελλάδας.