Latest News

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Κρίστιαν Έρικσεν: Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο και το μήνυμά του (ΕΙΚΟΝΑ)


Μήνυμα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, έστειλε για πρώτη φορά ο Κρίστιαν Έρικσεν, μετά την τρομακτική περιπέτεια του ...περασμένου Σαββάτου. 

 

Ο 29χρονος Δανός ευχαρίστησε όλους για τα μηνύματα στήριξης, φυλάσσοντας μια ξεχωριστή ευχή για τους συμπαίκτες του στην Εθνική που αγωνίζονται στο Euro 2020.

 

«Γεια σε όλους. Ενα μεγάλο ευχαριστώ για τις γλυκές και υπέροχες ευχές και τα μηνύματα απ' όλο τον κόσμο. Σημαίνουν πολλά για εμένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά, υπ'αυτές τις συνθήκες. Πρέπει να κάνω ακόμη κάποιες εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω καλά. 

 

Τώρα θα υποστηρίξω τα παιδιά της Εθνικής Δανίας για τα επόμενα παιχνίδια. Παίξτε για όλη τη Δανία» έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο 29χρονος μεσοεπιθετικός της Ίντερ, ποστάροντας μαζί μια φωτογραφία του όπου κάνει thumps up. 

 

Η ανάρτηση του Έρικσεν συγκέντρωσε μέσα σε μία ώρα ένα εκατομμύριο likes και χιλιάδες μηνύματα και ευχές. 

 

Χθες, μέσω του μάνατζέρ του είχε επίσης ευχαριστήσει τον κόσμο για τη συμπαράσταση, διαμηνύοντας πως «δεν θα τα παρατήσω. Νιώθω καλύτερα τώρα αλλά θέλω να καταλάβω τι έγινε». 

 

Επίσκεψη από Κιάερ και Σμάιχελ 

 

Ο αρχηγός της Εθνικής Δανίας, Σιμόν Κιάερ και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Κάσπερ Σμάιχελ επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο της Κοπεγχάγης τον Κρίστιαν Έρικσεν. 

 


Οι δύο τους εξέφρασαν την ανακούφισή τους για τη βελτίωση της κατάστασής του, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως ενδέχεται να πάρει εξιτήριο σύντομα, ίσως και σήμερα, Τρίτη.

 

«Ήταν πραγματικά ωραίο να τον βλέπω να χαμογελάει. Ήταν μία μεγάλη εμπειρία που με βοήθησε πολύ. Γνωρίζω τη γυναίκα και τα παιδιά του, είναι τρελή όλη αυτή η κατάσταση. Είμαι υπερήφανος που έχω τον Κιάερ για αρχηγό, δεν μου εκπλήσσει αυτό που έκανε που έτρεξε αμέσως να βοηθήσει τον Κρίστιαν» τόνισε ο Σμάιχελ στα ΜΜΕ της Δανίας.

 

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο Σάββατο,  στο 42ο λεπτό του πρώτου αγώνα της ομάδας του στο Euro 2020, o Έρικσεν κατέρρευσε με ανακοπή καρδιάς. Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά από αρκετά λεπτά αγωνίας, με τη χρήση απινιδωτή κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή και να μεταφερθεί με φορείο στα αποδυτήρια.