Latest News

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Έγκλημα στην Κατερίνη: Συνελήφθη ο δράστης - Πυροβόλησε και έκαψε τον 45χρονο κομμωτή

 


Συνελήφθη ο δράστης της στυγερής δολοφονίας ενός 45χρονου κομμωτή στην Κατερίνη, που βρέθηκε καμένος με τραύμα ...στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του εγκλήματος βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς τσακωνόταν συχνά με το θύμα για οικονομικές διαφορές.

 

Το μοιραίο βράδυ το θύμα πήγε στο σπίτι του δράστη. Μετά από μια έντονη διαφωνία ο 58χρονος χτύπησε τον 45χρονο και τον έδεσε πισθάγκωνα, ενώ κάλυψε το κεφάλι του με κουκούλα. Στη συνέχεια τον μετέφερε στο κοιμητήριο όπου τον πυροβόλησε. Μετά επιχείρησε να τον κάψει ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του. Ο 58χρονος φέρεται να θεωρούσε τον 45χρονο κομμωτή υπεύθυνο για τη σύλληψή του το 2016 και για αυτό αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

 

Τo άγριο έγκλημα έγινε στην περιοχή της Καλλιθέας Κατερίνης. Ο 45χρονος κομμωτής είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα από το σπίτι του με τους οικείους του να ενημερώνουν την αστυνομία. Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάτοικο της Καλλιθέας, ο οποίος εντόπισε τυχαία τη σορό του άνδρα πίσω από τα κοιμητήρια. 

 

Από την αρχική εξέταση αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας είχε καεί ζωντανός.