Latest News

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Άγριες Μέλισσες: Δραματικό φινάλε – Πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο

 


Το φινάλε της φετινής σεζόν πλησιάζει για τις Άγριες Μέλισσες και η ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια για την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω...

Καθεμιά έχει να παλέψει με τους δαίμονές της, ώστε να ανταμώσει επιτέλους με την ηρεμία και την ευτυχία. Παιδιά, οικογένεια, σχέσεις… Όλα στο «τραπέζι» και όλα ανοιχτά.

Η επιστροφή στο Διαφάνι το φθινόπωρο θα βρει τους κατοίκους μπροστά στη μαύρη περίοδο της στρατιωτικής δικτατορίας του 1967, κάνοντας ακόμα πιο μαύρες τις ζωές τους.

Στους σεναριογράφους της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη δεν αρέσουν τα ευτυχισμένα φινάλε. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, οι σεναριογράφοι θα δώσουν το φινάλε που αρχικά είχαν στο μυαλό τους για τη βασική ιστορία και από εκεί και πέρα θα αφήσουν «γέφυρες» και για τη νέα σεζόν.

Πάντως, στο τελευταίο επεισόδιο θα υπάρξει «κάθαρση». Ωστόσο, πολλά από τα ερωτηματικά θα απαντηθούν στον νέο κύκλο, ώστε να διατηρηθεί «ζωντανό» το ενδιαφέρον.

Σε κάθε περίπτωση, η αποκάλυψη της αλήθειας για τη δολοφονία του πατέρα τους Γιώργη αλλά και για τον απαγχονισμό του Γιάννου θα φέρει πολλές ανατροπές. Τι περιμένει, όμως, τις τρεις βασικές ηρωίδες στο τέλος της σεζόν, που θα προβληθεί την Πέμπτη 3 Ιουνίου;