Latest News

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Σοκαριστικό βίντεο: Καθηγήτρια χτυπάει βάναυσα 6χρονη μαθήτρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Σοκάρει η αγριότητα με την οποία διευθύντρια σχολείου  χτυπάει με ξύλο εξάχρονη μαθήτρια προς παραδειγματισμό επειδή έσπασε οθόνη υπολογιστή. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η εικόνα καταγράφηκε από κάμερα κινητού της μητέρας της μικρής μαθήτριας η οποία ήταν παρούσα την ώρα του ξυλοδαρμού του παιδιού στη Φλόριντα των ΗΠΑ.


Το μικρό κοριτσάκι κλαίει και ουρλιάζει από τους πόνους ενώ η διευθύντρια της λέει «Επιτέλους, τώρα θα καταλάβεις τι έκανες! Περίμενε» και πιάνει ένα ξύλινο αντικείμενο σαν ρόπαλο του κρίκετ και αρχίζει να χτυπάει με δύναμη το παιδί.


Και όσο χτυπάει τόσο ακούγεται η καθηγήτρια να λέει στο κοριτσάκι: «Τέντωσε τον ποπό σου! Έξω! Έξω!» για να μπορεί να τη βαράει καλύτερα. Η αιτία για να προκαλέσει τραύματα στο σώμα και στην ψυχή του μικρού παιδιού ήταν ότι έσπασε την οθόνη ενός υπολογιστή που κοστίζει 50 δολάρια.


Η μητέρα του κοριτσιού καταγράφει τη σοκαριστική σκηνή με το κινητό της, όταν την φώναξε η ίδια η διευθύντρια στο γραφείο της μετά το περιστατικό για να της πει ότι «αυτές είναι οι εκπαιδευτικές μου μέθοδοι».


Το καταγεγραμμένο υλικό το χρησιμοποίησε η μητέρα για να υποβάλλει μήνυση κατά της διευθύντριας και να έχει αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο.