Latest News

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

«Κορωνο-πάρτι» εκατοντάδων ατόμων για ένα ακόμη βράδυ σε πλατείες Περιστέρι και Κυψέλη


 Για ένα ακόμη βράδυ συνεχίστηκαν τα άτυπα πάρτι σε πλατείες της Αττικής, την ώρα που οι ειδικοί προειδοποιούν ότι τέτοιες δραστηριότητες είναι ...υψηλής επικινδυνότητας.

 

Τα αυτοσχέδια πάρτι συνεχίστηκαν το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Εκατοντάδες άτομα διασκέδαζαν εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με ποτά και μουσική, ενώ πίσω τους άφησαν ξανά έναν «σκουπιδότοπο».

 

Μάλιστα, κάποιοι αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής έριξαν με κουβάδες με νερό σε αυτοκίνητα από τα οποία ακουγόταν μουσική, 

Ένα ακόμη κορωνοπάρτι στήθηκε όμως και στην πλατεία Βεάκη στο Περιστέρι το βράδυ της Κυριακής. Και εκεί συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άτομα, που διασκέδαζαν και χόρευαν ακόμη και πάνω σε αυτοκίνητα, δίχως μάσκες και χωρίς να τηρούνται αποστάσεις.

Xθες ο Χαράλαμπος Γώγος προειδοποίησε ότι αυτές οι εικόνες κινδυνεύουν να «μας γυρίσουν πίσω» καθώς πρόκειται για δραστηριότητες υψηλής επικινδυνότητας.

 

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της επιτροπής των ειδικών αναγνώρισε ότι υπάρχει κόπωση των πολιτών, όπως και την ανάγκη των νέων να ξεφύγουν. «Αυτές οι δραστηριότητες έχουν υψηλή επικινδυνότητα, είναι στο “κόκκινο” επιδημιολογικά. Κινδυνεύουν να μας γυρίσουν πίσω», προειδοποίησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

 

Παράλληλα τόνισε ότι πλέον βλέπουμε και νεότερους να νοσούν από κορωνοϊό, υπογραμμίζοντας ότι κανένας δεν πρέπει να νιώθει ότι είναι άτρωτος απέναντι στον ιό.