Latest News

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Το λακωνικό «αντίο» του Χάρι και της Μέγκαν στον πρίγκιπα Φίλιππο (ΕΙΚΟΝΑ)

 

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποχαιρέτισαν με ένα λακωνικό μήνυμα τον πρίγκιπα Φίλιππο...

 

Στην ιστοσελίδα του ιδρύματός τους, Archwell, δημοσιεύθηκε ένα λιτό μήνυμα με το οποίο το ζευγάρι απέτισε φόρο τιμής στον παππού του πρίγκιπα Χάρι.

 

«Στη μνήμη της Αυτού Υψηλότητας, δούκα του Εδιμβούργου, 1921-2021. Σας ευχαριστούμε για το έργο σας… Θα λείψετε πάρα πολύ», αναφέρει το μήνυμα σε σκούρο φόντο, το μόνο που μπορεί να δει κάποιος στην ιστοσελίδα του ιδρύματος.

 

Το λακωνικό «αντίο» του Χάρι και της Μέγκαν στον πρίγκιπα Φίλιππο

 

Λίγο μετά την ανακοίνωση της θλιβερής είδησης του θανάτου του δούκα του Εδιμβούργου άρχισαν και οι εικασίες για το αν το ζευγάρι θα παραστεί στην κηδεία, καθώς ακόμη δεν έχουν ξεχαστεί τα όσα είπαν στην πολύκροτη συνέντευξη που παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

 

Λόγω του γεγονότος ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι έγκυος, αρκετοί εκτιμούν πως το πιο πιθανό είναι ο πρίγκιπας Χάρι να κάνει μόνος του το ταξίδι από την Καλιφόρνια στο Λονδίνο, για την κηδεία του παππού του.

 

Αν όντως τελικά πάρει αυτή την απόφαση, υπάρχει η πιθανότητα να χρειαστεί να μείνει σε καραντίνα τουλάχιστον για πέντε ημέρες. Με βάση τα μέτρα για τον κορωνοϊό που είναι σε ισχύ στη Βρετανία, όποιος φτάνει στη χώρα θα πρέπει να μπει σε καραντίνα δέκα ημερών και να κάνει δύο τεστ μετά την άφιξή του.

 

Η περίοδος της καραντίνας μπορεί να μειωθεί αν ο επισκέπτης πληρώσει για ένα τεστ κορωνοϊού τουλάχιστον πέντε ημέρες μετά την άφιξή του και αυτό είναι αρνητικό.

 

Πάντως, υπάρχει και το ενδεχόμενο να εξαιρεθεί ο πρίγκιπας Χάρι από την υποχρεωτική καραντίνα. Τέτοια εξαίρεση δίνεται σε μέλη διπλωματικών αποστολών στη Βρετανία, αξιωματούχους ή εκπροσώπους διεθνών οργανισμών μεταξύ άλλων.0