Latest News

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Survivor: Ποιοι παίκτες φέρονται να έκαναν sex - Οι καβγάδες και η απομόνωση

 


Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως στο Survivor έχουμε το πρώτο ζευγάρι και μάλιστα πως η σχέση τους είναι πολύ… προχωρημένη.


Στον Άγιο Δομίνικο όπως όλα δείχνουν έχει αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο ανάμεσα σε δυο συμπαίκτες και δεν μπορούν να το κρύψουν, καθώς στα επόμενα επεισόδια, σίγουρα θα δούμε να είναι πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Οι κάμερες είναι συνεχώς από πάνω τους και έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορέσουν να το κρύψουν. Ήδη μάλιστα, από τους πανηγυρισμούς έχουμε παρατηρήσει ποιοι είναι πιο… κοντά.

Σύμφωνα με τα spoilers, το νέο ζευγάρι του Survivor είναι γεγονός και όσοι βλέπετε φανατικά το παιχνίδι, σίγουρα θα έχετε καταλάβει για ποιους εννοούν!

Survivor 4: Τσακώθηκαν για τον Μπάρτζη, Άννα Μαρία και Ελευθερία Ελευθερίου;

Το τι έχουμε διαβάσει τις τελευταίες μέρες για το Survivor δεν υπάρχει… Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ο λόγος που τα έσπασαν Άννα Μαρία Βέλλη και Ελευθερία Ελευθερίου έχει όνομα κι αυτό είναι: Νίκος Μπάρτζης!

Οι δυο κοπέλες είχαν έναν πολύ άσχημο καυγά πίσω από τις κάμερες, κι από τότε η Ελευθερία Ελευθερίου έχει απομονωθεί από την ομάδα της και κάθε ώρα που περνά στον Άγιο Δομίνικο είναι κόλαση…

Είναι γνωστό πως ο Νίκος Μπάρτζης έχει έρθει αρκετά κοντά με την Άννα Μαρία και παρότι η τελευταία δηλώνει ερωτευμένη και σε σχέση στην έξω ζωή δίνει δικαιώματα μέσα στο παιχνίδι, αφού η κάμερα την έχει την έχει πιάσει σε περίεργες στιγμές με τον συμπαίκτη της!