Latest News

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

❤️PIRAEUS: Τα "κατόπιν εορτής" με τη διαφημιστική πινακίδα

 

"Κατόπιν εορτής" επανήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά η επικοινωνιακή "φούσκα" με την διαφημιστική πινακίδα " ❤️PIRAEUS" που έχει προκαλέσει... "τσουνάμι" αρνητικά σχόλια στα sosial media, όπως έγραψε το Reportaz Net. (ΕΔΩ)       

Το θέμα έφερε στα προ -ημερησίας στην χθεσινή τηελ - συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς για  Όλους", ο οποίος εξέφρασε "κατόπιν εορτής" τις όποιες αντιρρήσεις του, αφού είχε ψηφίσει την τοποθέτηση της διαφημιστικής πινακίδας σε προηγούμενη συνεδρίαση, χωρίς να είναι σε γνώση του όλες οι λεπτομέρειες κι εάν υπάρχουν όλες οι προβλέπομενες άδειες.

Από την πλευρά, ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης παραδέχτηκε πως μετά την τοποθέτηση της διαφημιστικής πινακιδας στην πλατεία Αλεξάνδρας υποβλήθηκε "κατόπιν εορτής"  η σχετική αίτηση προς την αρχαιολογική υπηρεσία. Μάλιστα,  όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος, η τοπθέτηση της διαφημιστικής πινακίδας στο συγκεκριμένο σημείο δεν φαίνεται να άρεσε ούτε στην προϊστάμενη της αρχαιολογικής υπηρεσίας. Επίσης, αναφέρθηκε  πως υπάρχει "κατόπιν εορτής" η δυνατότητα μετακίνησης της πινακίδας σε άλλο σημείο της πόλης ή και στο λιμάνι του Πειραιά.

@ Το θέμα με την διαφημιστική πινακίδα (ΔΕΝ) είναι μόνο αισθητικής  και χωρά μπόλικη κουβέντα, αλλά είναι κατόπιν εορτής. Απλά να πούμε μόνο πως δεν είναι σοβαρό επιχείρημα πως αρέσει στους πιτσιρικάδες που φωτογραφίζονται  με φόντο το ❤️PIRAEUS, γιατί το ίδιο κάνουν και με τα γράφιτι σε διάφορα σημεία της πόλης...