Latest News

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Πειραιά: Χάθηκε η μπάλα με ψηφίσματα "ό,τι νάναι"!



Στα όρια της γραφικότητας φαίνεται να κινείται πλέον το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, καθώς έχει χαθεί η μπάλα με τα ψηφίσματα τύπου" ό,τι νάναι" για θέματα άσχετα με ...την πόλη.

Δύο διαφορετικά ψηφίσματα για το ίδιο θέμα σχετικά με την εμπρηστική επίθεση σε ΙΧ αυτοκίνητα του βουλευτή Κ. Μπογδάνου στην Κηφισιά ήρθαν στην χθεσινή τηλε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. 

Το ένα ψήφισμα έφερε ο "Πειραιάς Πόλη Πρότυπο" και το άλλο η "Λαϊκή Συσπείρωση". Και τα δύο ψηφίσματα καταδίκαζαν... το αυτονόητο, αλλά διέφεραν αρκετά. Το πρώτο έκανε λόγο για επίθεση στην ...Δημοκρατία και το δεύτερο άφηνε αιχμή για τις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ.

Τελικά πέρασε κατ' πλειοψηφία το ψήφισμα του "Πειραιά Πόλη Πρότυπο" με ψήφους του "Πειραιά Νικητής", "Πειραιά Εν τάξει "και "Ελληνική Αυγή",  ενώ εκείνο της Λαϊκής Συεπίρωσης ψήφισαν οι "Πειραιάς για όλους" και "Ανταρσία στο Λιμάνι".

Έτσι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Πειραιά εμφανίστηκε να είναι διχασμένο και χωρισμένο σε δύο στρατόπεδα για ένα ψήφισμα που δεν αφορούσε καν την πόλη και την καθημερινότητα των δημοτών .

@ Μήπως έχει χαθεί εντελώς η μπάλα με τα ψηφίσματα τύπου "ότι νάναι" στο Δήμο Πειραιά; 

Στο κάτω κάτω της γραφής για τέτοιου είδους άσχετα θέματα ίσως είναι καλύτερα η κάθε παράταξη να βγάζει  ένα δελτίο τύπου ή μια ανακοίνωση, χωρίς να χρειάζεται να σέρνει όλο το Δημοτικό Συμβούλιο σε επίπεδα που αγγίζουν τα όρια της πολιτικής γραφικότητας.