Latest News

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Άγριες Μέλισσες: «Πόλεμος» ανάμεσα σε Δρόσω και Ασημίνα για τον μικρό Σέργιο

 


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες με την Ασημίνα και τη Δρόσω να διεκδικούν με μανία τον Σέργιο, αδιαφορώντας για τις συνέπειες της ...κόντρας τους

Όλα αρχίζουν όταν ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να πάρουν τον Σέργιο και να φύγουν για πάντα από το Διαφάνι, μένοντας μόνιμα στο Παρίσι. Εκείνη, αν και διστακτική στην αρχή, όσο περνούν οι μέρες θεωρεί πως είναι η καλύτερη λύση. Η απόφαση του ζευγαριού, ωστόσο, τους φέρνει αντιμέτωπους με τις οικογένειές τους.

Η Δρόσω αντιδρά ακραία, καθώς είναι αποφασισμένη ότι δε θα χάσει το παιδί της. Αυτή τη φορά, είναι έτοιμη να πολεμήσει για να διεκδικήσει όσα στερήθηκε.

Σύμφωνα τις διαρροές, η Δρόσω και ο Κωνσταντής απευθύνονται σε δικηγόρο και τελικά στέλνει εξώδικο στην αδελφή της πως αν φύγουν θα διεκδικήσει το παιδί της.

Νιώθει τρόμο και μόνο στη σκέψη πως θα χάσει τον Σέργιο. Έτσι ετοιμάζουν κρυφά την αναχώρησή τους για το Παρίσι. Κάποια στιγμή, όμως, ξεφεύγει η αλήθεια από τον μικρό Σέργιο κι εκεί ανοίγει ο ασκός του Αιόλου...