Latest News

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΟΧΙ στον εκφοβισμό και την ποινικοποίηση... (ΕΙΚΟΝΕΣ- ΒΙΝΤΕΟ)


 


Εκφοβισμό και ποινικοποίηση των αγώνων των πολιτών και των εκπροσώπων τους 
στην Α' Κοινότητα του Δήμου Πειραιά...

καταγγέλλει η κοινοτική σύμβουλος παιδίατρος Δήμητρα Βήνη, με αφορμή ένα σατυρικό βίντεο που κοινοποίησε στο Facebook.

Σε ανάρτηση της η ίδια σημειώνει τα εξής:



Όχι στον εκφοβισμό και την ποινικοποίηση των αγώνων των πολιτών και των εκπροσώπων τους στην Α΄ Κοινότητα Πειραιά.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Α΄ Κοινότητας Πειραιά οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας των Μώραλη - Βλαχάκου έβγαλαν (με παράνομη διαδικασία, μιας και ετέθη προ ημερησίας ) ψήφισμα κατά της συμβούλου
ΒΗΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
για κοινοποίηση στα social media σατυρικού βίντεο (δημιουργίας τρίτου ) με αναφορά στις ταμπέλες του Δήμου που τοποθετήθηκαν στον Πειραιά, ενός βίντεο που έχει παίξει επανειλημμένως στα ΜΜΕ με διάφορες παραλλαγές σατιρίζοντας πολιτικούς όλου του πολιτικού φάσματος. Προχωρώντας ακόμα πιο πέρα ζήτησαν τόσο την δίωξή της αλλά και την παραίτηση της από Κοινοτική σύμβουλο.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης δεν έλειψαν και οι χαρακτηρισμοί τύπου Χρυσαυγίτισσα, χαρακτηρισμοί που προφανώς δεν χρειάζονται σχολιασμό.
Η στοχοποίηση της
ΒΗΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
στον αγώνα της κατά του προβλήτα κρουαζιέρας που οι σύμβουλοι Μώραλη- Βλαχάκου επιθυμούν τη δημιουργία του, δεν θα περάσει, θα είμαστε δίπλα της με κάθε τρόπο..!!
Πρέπει να γνωρίζουν καλά τόσο ο δήμαρχος Πειραιά όσο και οι σύμβουλοί του ότι ο αγώνας μας για έναν καλύτερο Πειραιά θα είναι διαρκής και επίμονος, για έναν Πειραιά που αξίζει σε μας, στα παιδιά μας και στην ιστορία του , κόντρα σε αυτούς που βάζουν τα κέρδη τους πάνω από τις ζωές μας αφήνοντας το κράτος-ιδιοκτήτη του λιμανιού ( Cosco ) ασύδοτο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του κόντρα στα συμφέροντα των δημοτών τόσο του δήμου Πειραιά όσο και των υπολοίπων.
η

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (από το 40')