Latest News

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Survivor 4: Η αποχώρηση της Κάτιας και τα... σκουλήκια! - Οι νέες ομάδες Διάσημων και μαχητών - Ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα επεισόδιο που περισσότερο παραπέμπει σε σαπουνόπερα παρά σε διαγωνισμό επιβίωσης είδαμε χθες στο Survivor... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε μετά την αποχώρηση της , ότι η Κάτια φέρθηκε στους συμπαίκτες σαν να ήταν σκουλήκια!

Δημιουργούνται νέες ομάδες  Διασήμων και Μαχητών!

Σήμερα θα έχουμε αλλαγές στις συνθέσεις  των ομάδων, αφού όπως έγινε γνωστό, θα έχουμε δύο νέους αρχηγούς που θα επιλέξουν παίκτες και θα είναι οι δύο MVP κάθε πλευράς.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κοψιδάς από τη μία και ο Τζέημς Καφετζής από την άλλη, που θα πρέπει να πάρουν αυτή την απόφαση.

Το πράγμα είχε φτάσει στο απροχώρητο για τους Διάσημους ειδικά, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει κανένα έπαθλο φαγητού, κάτι που τους έχει ρίξει και ψυχολογικά και σωματικά.

Οι δύο ομάδες

Στην ομάδα του πρώτου λοιπόν (του Τζέιμς Καφετζή) που θα έχει το μπλε χρώμα είναι ο Αλέξης Παππάς, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Πάνος Καλλίδης, ο Χρήστος Σταμούλης και η Άννα Μαρία Βέλη.

Στην ομάδα του Γιώργου Κοψιδά που θα είναι οι κόκκινοι, είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου, η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Γιώργος Κορόμι, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Περικλής Κονδηλάτος και η Σοφία Μαργαρίτη.

Οι μπλε εμφανίζονται να είναι 9 άτομα, αλλά δεν αποκλείεται να καλυφθεί το αριθμητικό αυτό μειονέκτημα με την είσοδο κάποιου νέου παίκτη

Η είσοδος νέων παικτών!

Σήμερα θα  έχουμε νέες προσθήκες παικτών, προκειμένου να τονώσουν τα πράγματα και να φέρουν νέο ενδιαφέρον.

Ο λόγος για την Βαλέρια Χοψονίδου και τον Ηλία Μπογδάνο, που ετοιμάζονται για τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία

Το ερώτημα αυτό είναι δύσκολο να απαντηθεί από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε ακόμα την σύνθεση των δύο νέων ομάδων!

Διάσημοι και Μαχητές θα φτιαχτούν απόψε από την αρχή και θα έχουμε δύο νέες ομάδες!

Η μόνη διαρροή που κυκλοφορεί  είναι πως οι Μαχητές πάλι, στο μάτι τουλάχιστον, θα φαντάζουν πιο ισχυροί από τους Διάσημους! Κι αυτό είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς πως οι Μαχητές ήταν πιο δυνατοί και ο Τζέιμς Καφετζής που θα κληθεί να διαλέξει την ομάδα του γνωρίζει καλύτερα τους πρώην συμπαίκτες του!